Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] Tasioreg

Tasioreg

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: Tasioreg
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: Tasioreg
    SteamID76561198453125471
  • Klan/Ekipa w jakiej grasz: Aktualnie pogrywam solo czasami z jakimiś osobami głównie ze znajomymi z tzw "reala"
  • Imię: Piotrek
  • Mikrofon: Mam.
  • Mutacja: Mam.
  • Znajomość regulaminu: Znam
  • Znajomość gry: Znajomosc dobra.
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: 5h dziennie.
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Nie.
  • Coś o sobie: Jestem Piotrek mam 17 lat. Mieszkam w województwie warmińsko mazurskim. Moimi hobby jest straż pożarna i longboard. Aktualnie jestem w młodzieżowej drużynie pożarniczej (MDP). Jak jest ciepło lubie pojeździc na desce. Od czasu do czasu również wyjdę ze znajomymi po prostu się poszlajać po mieście. Czasami zorganizujemy jakąś małą imprezę i się bawimy. 
  • Dlaczego Ty: Chciałbym sprawdzic sie w tej roli oraz myślę że każdy zasługuje na szanse. Od mojego powrotu czyli około 4 dni (przerwa około pół roku) nie zauważyłem żadnego helpera na serwerze (może trafiałem na godziny w których akurat go nie było). Jestem osobą asertywną przez co łatwiej będę mógł rozstrzygać różne spory między graczami. Chciałbym również sprawdzić swoje możliwości ponieważ byłby to pierwszy raz w takiej roli. (W hurtworldzie) 
    Pozdrawiam Piotrek.

• Kierownik Hurtworld

Przerwa długa. Ale zaraz zobaczę co pokaża mi logi. 😊 

Tasiorku, bądź też Kanapko z Dżemem :D Twoja aktywność przed przerwą była dosyć licha. Jedynie ona mogła Ci pomóc. 27.01-15.02 no i pojedyńcze dni kwiecień/maj. Teraz 4 dni... Popraw i złóż podanie ponownie!

• Muuurio zmienił(a) tytuł na [Odrzucone][Helper] Tasioreg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...