Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] **T25**Qoodaq

Elfiker

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: MrQoodaq
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: **T25**Qoodaq hw69.pl
  • SteamID: 76561198352646279
  • Imię: Kacper
  • Mikrofon: Tak
  • Mutacja: Tak
  • Znajomość regulaminu: 6/10
  • Znajomość gry: Bardzo duża 10/10
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Od 5 do 10 albo ponad 10 godzin dziennie :D
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję:Niestety nie 
  •  Coś o sobie: pracowity , uczciwy , cierpliwy staranie wykonuje swoja prace , wkładam w ten serwer wiele serca
  • Dlaczego Ty: Ponieważ spędzam na s8 wiele godzin dziennie czasami nawet ponad 10h i mógł bym pilnować graczy i czatu codziennie :D 

przeglądam logi i straszny robisz spam na czacie  i :

04.07.2018, 18:42:04 ezz to twoja stara
03.07.2018, 00:50:02 gdzie w 11 te cipki ?
01.07.2018, 15:35:12 jebana robota i jeszcze yamaha mi się popsuła :/
29.06.2018, 21:43:23 jebany teleport
27.06.2018, 10:14:45 kurwa mać jest admin ?
26.06.2018, 00:28:45 A TAKA CIPA NA STATKU Xd
26.06.2018, 00:28:25 cipa sAM SIE BOI
16.06.2018, 09:17:36 nic pizdo
16.06.2018, 09:17:22 ej pizdo
15.06.2018, 21:56:38 dobra zw lamusie
15.06.2018, 21:56:22 chyba twoja stara
15.06.2018, 21:49:32 jebac w11 :D

i wiele więcej tego było ale już wszystkiego nie dawałem tutaj by nie pogorszać twojego podania ze względu że na początku było nie do wzoru i było poprawiane

o wiek już czepiać sie  nie bede bo wymagane te 18 lat a masz 17  

więc oczywiście jestem na nie

Bo to było wtedy gdzy mnie z ekipy wywalili w11 i zaczeli mi wciskać jakieś kłamstwa 

Możesz poczytać dalej logi i zobaczyć

Teraz już nie robię takiego spamu tylko gram na spokojnie i jak coś trzeba to pomogę  dam jak jakiś nowy gracz wejdzie 

TAk to wszytko jest skierowane do w11 :/ 

Po prostu nerwy mi puszczają jak ktoś wyzywa twoja stara albo coś o mamie ponieważ nie wiedzą że moja mama zmarła 3 lata temu na raka i wyzywają mam prawo o takie coś się wkurzyć :/

3 godziny temu, MrQoodaq napisał:

Bo to było wtedy gdzy mnie z ekipy wywalili w11 i zaczeli mi wciskać jakieś kłamstwa 

Możesz poczytać dalej logi i zobaczyć

Teraz już nie robię takiego spamu tylko gram na spokojnie i jak coś trzeba to pomogę  dam jak jakiś nowy gracz wejdzie 

TAk to wszytko jest skierowane do w11 :/ 

Po prostu nerwy mi puszczają jak ktoś wyzywa twoja stara albo coś o mamie ponieważ nie wiedzą że moja mama zmarła 3 lata temu na raka i wyzywają mam prawo o takie coś się wkurzyć :/

nikt Ci matki nie wyzywal.

To, że udostepniles komus zdjęcie chińczyka, którego nie powinieneś udostępniać innym osobom to też nie prawda? Ja również jestem niestety na nie.

+ te logi chatu :<

ja pokazałem tylko tak jak wygląda to w logach 

nie ważne z jakiego powodu było twoje zachowanie wywołane

jak chcesz zostać helperem to tak nie można pisać i postępować 

logi mówią  swoje to że psychicznie nie dajesz rade w niektórych sytuacjach to działa na twoją niekorzyść bo helpera nie można od tak sprowokować

helper musi mieć cierpliwość i silną psyche by nie można było nim pomiatać 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...