Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] Stalinowsky !

StalinII

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum: StalinII

Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: Stalin, Stalinowsky ! hw69.pl

SteamID: 76561198415370114

Imię:  Marcel

Mikrofon: Tak

Mutacja:  Tak

Znajomość regulaminu: Tak

Znajomość gry: 2kh czyli tak

Czas jaki możesz poświecić serwerowi: oj bardzo dużo, weekendy po 12 h tygodniowo 5/6 h dziennie

Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję:  Niestety nie

Coś o sobie: Siema siema, mam na imie Marcel, mam 18 lat. Interesuję się grami komputerowymi oraz skryptowaniem. Kiedyś bardzo dużo grałem w hurta, lecz miałem przerwę jakąś pół roczną może dłuższą, aczkolwiek teraz nadrabiam stracone godziny i odnawiam moją znajmość jak i chcę pokazać innym na czym polega ta gra. Myślę że więcej dodać nie muszę opisuję samego Siebie jaki tak naprawdę jestem, lecz zapraszam do rozmowy. 

Dlaczego Ty: Dlaczego ja ? Ciężkie pytanie, aczkolwiek łatwo na nie mogę odpowiedzieć. Jestem wydaje mi się starym graczem na tym serwerze, pomagałem nie raz kiedyś, nigdy prawdopodobnie nie dostałem muta, a chcę zlekceważyć przemoc psychiczną oraz pseudo wyzywanie po kimś na chacie jak i Voice, jestem miłą jak i szczerą osobą która chce zrobić jak najlepiej na korzyść innych, gdzie będę mógł jakoś pomóc początkującym. 

Dla mnie duże znaczenie ma jak dana osoba integruje się ze światem: czy jest kulturalna?/jak dogaduje się z rówieśnikami?/czy jest uczciwa?/itd.

Nie lubie jednak ludzi którzy rozsiewają nieprawdę/plotki, a w Twoim przypadku tak jest:

skarga na moderatora "Dracarys-ia" mocno mnie zdziwiła, gdyż wygrałeś event pt.:''LABIRYNT" oraz zająłeś II miejsce w pobocznym "wyścig na quadach", a jednak miałeś żal nie wiadomo o co do niego, jak on nic nie zrobił...

Mimo tego że z początku w moich oczach uchodziłeś za osobę sympatyczną i miłą, po napisaniu skargi na owego moda stoczyłeś się do miana osoby niegodnej zaufania i zdradzieckiej (moim zdaniem oczywiście)

Dlatego jestem na nie, i nawet jak Ci się uda dostać helpera (szczerze w to wątpie, ale kto wie), będę do Ciebie nastawiony negatywnie.

Na serwerze jest aktualnie brak wolnych miejsc na stanowisko Heplera.

Musisz poczekać, aż miejsce się zwolni. W tym czasie Twoje podanie będzie nadal otwarte, aby można było pozostawiać opinię na temat kandydatury.

Aktualną listę wolnych miejsc na stanowisko Helpera można zobaczyć tutaj: http://forum.hw69.pl/administracja-serwerów-hurtworld-t425/

• 5 tygodni później...
  • 2 tygodnie później...
  • Muuurio zmienił(a) tytuł na [Odrzucone][Helper] Stalinowsky !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...