Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] Slopeki

Slopeki

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: Slopeki
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: Slopeki CSGO-SKINS.COM
  • SteamID: 76561198346677129
  • Imię: Kacper
  • Wiek: 14 (ale będe się starał nie pokazywać tego oraz jak na mój wiek nie jestem taki dziecinny)
  • Mikrofon: Mam, ale słaby (z biedry)
  • Mutacja: Tak
  • Znajomość regulaminu: Do ucze się ale narazie znam na jakieś 5 lub 6/10
  • Znajomość gry: 7 lub 6/10 (sam nie wiem)
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: 4 do 5 godzin dziennie zależnie od okoliczności prywatnych
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Tak, w minecrafcie bylismy kiedyś z kolegą adminami pewnego serwera
  • Coś o sobie: Jestem Kacper mam 14 lat mieszkam na "zadupiu" w województwie świętokrzyskim i rzadko ale mam problemy z iternetem :) p.s. i jak coś to ta nazwa strony w nicku jest po to aby odbierać darmowe euro codziennie ze skrzynek nie po to aby mieć nadzieje że mi dadzą jakieś skiny, nie jestem taki głupi
  • Dlaczego Ty: Ponieważ, chciałbym pomóc helperowi na s8 Matrixowi którego jestem kumplem gramy już razem około 4 wipeów .Chociaż nie znamy sie ze szkoły czy z podwórka to jesteśmy dobrymi kumplami oraz widze że na s8 jest taka patologia na czacie głosowym oraz pisanym że sam chciałbym to moderować.
  • Muuurio zmienił(a) tytuł na [Odrzucone][Helper] Slopeki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...