Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] Plague #GetRaid

Plague

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum:  Plague
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: Plague #GetRaid | hw69.pl
  • SteamID: 76561198093419871
  • Imię: Kamil
  • Mikrofon: Posiadam
  • Mutacja: Już za sobą
  • Znajomość regulaminu: Zapoznałem się z regulaminem obowiązującym na serwerze, ts oraz forum
  • Znajomość gry: Obecnie posiadam 400h w Hurtworldzie (Używam hurtworlda pobranego z waszej strony, gdyż nie posiadam oryginalnego)
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: W tygodniu niestety jestem niedostępny ale w wszelakie dni wolne mogę poświęcić nawet 10h dziennie.
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: W Hurtworldzie nie ale w innych grach tak takich jak Garry's Mod, FiveM i Minecraft .
  • Coś o sobie: Mam na imie Kamil mam 17 lat (rocznikowo już 18) chodzę do 2 klasy technikum informatycznego. Interesuje się sieciami, komputerami, jazdą na rowerze i grami. W Hurtworlda zacząłem grać jakoś 2 lata temu. Na początku grałem na serwerch innej sieci lecz przestałem tam grać, ponieważ na tamtym serwerze była darmowa ruletka, która zbyt ułatwiała grę bo można było nią kręcić codzienne i wystarczyło przez kilka dni tylko wchodzić na nią by np na następny wipe mieć już dużo surowców, broni, deto i c4. Po ok. 3 miesiącach grania na serwerach tamtej sieci przeniosłem się na waszą sieć. I od tamtego momentu nie gram u was.
  • Dlaczego Ty: Nie lubię zbytnio tego pytania ale no. Poprostu chcę zobaczyć jak to jest być helperem na serwerze oraz sądzę że by się przydał jakiś helper na s6, gdyż grając ma tym serwerze nie widuje żadnego helpera.
Godzinę temu, Plague napisał:

Poprostu chcę zobaczyć jak to jest być helperem na serwerze oraz sądzę że by się przydał jakiś helper na s6, gdyż grając ma tym serwerze nie widuje żadnego helpera.

bycie Helperem to nie jest takie hop siup , to odpowiedzialna ranga a patrząc na twoje logowania to dzisiaj zalogowałeś sie pierwszy raz od 5-6 dni

a poprzednie to 31.12 jeszcze i to kilka lub kilkanaście minut było więc nie dziwie się że nie widzisz Helperów jak sam nie przebywasz na serwerze 

Godzinę temu, Plague napisał:

W tygodniu niestety jestem niedostępny ale w wszelakie dni wolne mogę poświęcić nawet 10h dziennie.

niestety ale szukamy właśnie osób które najbardziej w tygodniu są aktywne bo w wolne dni to już mniejszy problem 

w tygodniu jest najwięcej roboty na serwerze 

twoje teksty na czacie jeszcze z października nie były zbyt miłe (nie bede ich tu wklejał byle że chcesz sobie przypomnieć)

czyli podsumowując:

szukamy osony która w każdy praktycznie dzień o ile życie prywatne pozwoli wejść pilnować serwera

dlatego niestety ale ja jestem na nie 

22 minuty temu, przemek3611 napisał:

twoje teksty na czacie jeszcze z października nie były zbyt miłe (nie bede ich tu wklejał byle że chcesz sobie przypomnieć)

Tylko że ja w październiku nie grałem bo w sierpniu się z znajomym że tak powiem pogryzłem jak grałem z nim na waszym serwerze v2 i os tamgego momentu przerwę miałem od hurtworlda

Podanie krótkie (choć bardziej rozwinięte od pozostałych...), lecz te teksty na czacie odpychają strasznie. Póki co jestem na nie. Spędź więcej czasu na serwerze, pograj trochę, bądź ciutke aktywniejszy na forum (konto założone tylko w celu napisania podania, grrr) i spróbuj wtedy. Powodzenia w rekrutacji!

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...