Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] PatryczeQ

PatryczeQ

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: PatryczeQ
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: PatryczeQ
  • SteamID: 76561198451674106
  • Imię: Patryk
  • Mikrofon: Jest !
  • Mutacja: Jest !
  • Znajomość regulaminu: 6/10
  • Znajomość gry: Bardzo dobra ;>
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: 7-12h dziennie 
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Nie.
  • Coś o sobie: Witam serdecznie nazywam sie Patryk. Moje hobby to piłka nożna i zabijanie Bambików :D
  • Dlaczego Ty: Dlaczego Ja --> Program w telewizji :D . A tak na poważnie. Jestem uczciwą osobą, pomocną, ale czasem każdy ma prawo się wkurw... :P

Dobra co jak co. Ale wiadomo że nigdy nie będzie Tak od ekipy Jont :) Każdy to wie :P Bo nie lubią ETR ;D Co do osoby Toksycznej zacznij oceniać siebie potem innych ;) Żegnam. ;P

I na koniec tego tematu chciałbym dodać. Że nikt oprócz ekpiy z Jont nie ma helpera ;) Każdego gracza który chce i spełnia warunki na Helpera piszecie całą ekipią "NIE!" uważacie za toksycznego i nieodpowiedzialnego ... Żenujące ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...