Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] NagaAgatka

NagaAgatka

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum:  NagaAgatka
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: NagaAgatka
  • SteamID76561198402379085
  • Klan/Ekipa w jakiej grasz: BOW
  • Imię:  Patryk
  • Mikrofon:  Tak
  • Mutacja:  Tak
  • Znajomość regulaminu: 9/10
  • Znajomość gry:  10/10
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi:  24h
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Tak
  • Coś o sobie: Cześć jestem Patryk, jestem uczniem liceum, moje zainteresowania to nauki ścisłe oraz sporty extremalne głownie szachy 
  • Dlaczego Ty: Lubie pomagać ludziom 
  • Muuurio zmienił(a) tytuł na [Helper] NagaAgatka
10 godzin temu, bakuu1337 napisał:

Chyba żartujesz składając podanie na helpera, wystarczająco słyszałem wyzwisk z twojej strony, poza tym stanowisko helpera wymaga odrobinę kultury, a u Ciebie jest jej brak ! 

Ty piszesz co o kulturze ? Taki ktos jak ty co mial ciagle muty upomnienia i bany ? Idz tam lepiej pisac pozytywne komentarze pod podaniami na helpera swoich ziomkow z teamu 

1 godzinę temu, Adrianek napisał:

Znacie takie słowo jak resocjalizacja?

To najlepiej niech zacznie od dzisiaj i składa podanie za miesiąc albo dwa. A nie prowokuje helpera, pisząc na czacie wulgaryzmy razem ze swoim kolegą (za co dostał już kiedyś mute i wczoraj powinien dostać go znowu bez upomnienia bo pisał słowo w słowo to samo mimo, że wiedział, że mogę go za to zmutować), a później wbija na centrum pomocy z pretensjami i rżnie głupa, że on nie wie za co dostał mute zajmując czas administracji. 

8 minut temu, NoWay napisał:

Ty piszesz co o kulturze ? Taki ktos jak ty co mial ciagle muty upomnienia i bany ? Idz tam lepiej pisac pozytywne komentarze pod podaniami na helpera swoich ziomkow z teamu 

Ale rozmawiamy tu o graczu "NagaAgatka" i może wypowiadajmy swoje opinie na jego temat, a nie na temat innych graczy/helperów. Jeśli nie masz nic do powiedzenia na temat gracza, który złożył podanie to proszę nie wstawiaj tu zbędnych komentarzy. Dzięki

Ps. Od skarg na forum jest specjalne miejsce "skargi na administracje", a nie komentarze pod podaniami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...