Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] Miszu

Miszu

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: Miszu
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: Miszu
  • SteamID: 76561197964482847
  • Imię: Kamil
  • Mikrofon: Owszem
  • Mutacja: Owszem
  • Znajomość regulaminu: 10/10 Przeczytany potrójnie :)
  • Znajomość gry: 7/10
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: 8 Godzin jak dotychczas.
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Oczywiście
  • Coś o sobie: Mam na imię Kamil mam 22 lata z zawodu jestem Mechanikiem pojazdów samochodowych, nie pracuję w zawodzie ponieważ pracuję za granicą, uwielbiam grać na komputerze w wolnym czasie, uwielbiam pomagać komuś w czymś jeżeli wiem o co chodzi, jestem spokojnym człowiekiem lecz bardzo surowym w niektórych przypadkach.
  • Dlaczego Ty: Nie napiszę dlaczego ja, lecz napiszę powód który warto uzasadnić, gram tutaj za ledwie parę dni, lecz zauważyłem tylko jedną osobę z Administracji na serwerze chciałbym poprawić Aktywność Administracji oraz chciałbym zaradzić temu co się dzieje na czacie, naprawdę jeżeli nie ma nikogo z administracji to jest tak zwana "Porażka" Piszę podanie tylko z tego powodu iż serwer jest rozwinięty naprawdę fajnie się gra, lecz tego się nie da czytać gdyż próbujesz coś uspokoić czat np "nie spinajcie to tylko giereczka" to ktoś Ci napiszę "Zamknij Kur** morde" I zaraz wyzwiska na rodzinę/rodziców to jest naprawdę przesada.. Rozumiem że nie każdy ma dużo czasu, ja też nie gram tu Miesięcy/Tygodni dużo, lecz jestem aktywny od początku jak zacząłem swoją przygodę z serwerem siedzę dość dużo i widzę co się dzieję.. CHCE TEMU ZARADZIĆ.

Na serwerze jest aktualnie brak wolnych miejsc na stanowisko Heplera.

Musisz poczekać, aż miejsce się zwolni. W tym czasie Twoje podanie będzie nadal otwarte, aby można było pozostawiać opinię na temat kandydatury.

Aktualną listę wolnych miejsc na stanowisko Helpera można zobaczyć tutaj: http://forum.hw69.pl/administracja-serwerów-hurtworld-t425/

No i mi to pasuje .. Dawać mu tego helpera, bo reszta nic nie robi ;p .. Chat jest zaspamiony wulgaryzmami i nawet czasami jak jest jakiś helper lub mod to muta nie ma .. A jak jest to randomy które grają sami albo we dwóch .. Inne ekipy wyzywają się i oczywiście osoby z ich teamów nie dostają muta bo po co ;) Tyle chciałem napisać i jestem za :) Pozdrawiam ;)

Jestem na Tak 
+ jak zauważyłam miły i sympatyczny chłopak 
+ kulturalny 
+ czas , znajomość regulaminu 
+ spokojny i ogarnięty 
+według mnie nadaje się na stanowisko helpera polecam :)
Pozdrawiam cieplutko 😘 

10 minut temu, Skaza napisał:

No i mi to pasuje .. Dawać mu tego helpera, bo reszta nic nie robi 😜 .. Chat jest zaspamiony wulgaryzmami i nawet czasami jak jest jakiś helper lub mod to muta nie ma .. A jak jest to randomy które grają sami albo we dwóch .. Inne ekipy wyzywają się i oczywiście osoby z ich teamów nie dostają muta bo po co ;) Tyle chciałem napisać i jestem za :) Pozdrawiam ;)

Skaza pozwól,że się wypowiem ale jesteś troszkę w błędzie helper nie ma obowiązku grać z kims więc nie masz prawa przywalać się do tego,że gra sam lub we dwóch. Po drugie jak jestem na serwerze to mutuje zawsze gdy widzę coś nieodpowiedzniego...wulgaryzmy? są dopuszczalne (czyt.regulamin) w pewnych granicach. Jak dosatwalićie muta za byle ku... to płakaliście ze to głupota a teraz pretensje.że ktoś napisze ku...?? jeśli dochodzi do obrazy gracza mut leci odrazu. może się zdarzy że mut poleci po chwili bo wiadomo,że helper tot eż gracz i tez może robić coś co mu nie pozwoli na natychmniastowe zmutowanie. I nie patrzę na to czy lubię kogoś czy nie więc nie pisz głupot. hejka

• Właściciel
48 minut temu, Skaza napisał:

Chat jest zaspamiony wulgaryzmami i nawet czasami jak jest jakiś helper lub mod to muta nie ma .. A jak jest to randomy które grają sami albo we dwóch .. Inne ekipy wyzywają się i oczywiście osoby z ich teamów nie dostają muta bo po co ;)

W tej sprawie zachęcam najpierw zapoznać się z dokładniej naszymi regulaminami. A random to raczej osoba jak z tego podania po niecałych! 2 dniach (jak na ten moment, czyli dzień z kawałkiem) na serwerze pisząca podanie, często zaszkodzić może swoją samowolką bardziej niż brak helpera..

Godzinę temu, Miszu napisał:

Fakt jestem jako tako randomem lecz działam w dobrej intencji nie chce robić "samowolki" lecz uczulić graczy na przestrzeganie regulaminu.

Randomem nie jesteś 😜 w końcu ekipe masz :P 

Godzinę temu, !Dark! napisał:

W tej sprawie zachęcam najpierw zapoznać się z dokładniej naszymi regulaminami. A random to raczej osoba jak z tego podania po niecałych! 2 dniach (jak na ten moment, czyli dzień z kawałkiem) na serwerze pisząca podanie, często zaszkodzić może swoją samowolką bardziej niż brak helpera..

Chodzi mi o to że wyzywają się nawzajem, a  mało kto jest z helperów albo modów 😜 .. 

2 godziny temu, EymiAyame napisał:

Skaza pozwól,że się wypowiem ale jesteś troszkę w błędzie helper nie ma obowiązku grać z kims więc nie masz prawa przywalać się do tego,że gra sam lub we dwóch. Po drugie jak jestem na serwerze to mutuje zawsze gdy widzę coś nieodpowiedzniego...wulgaryzmy? są dopuszczalne (czyt.regulamin) w pewnych granicach. Jak dosatwalićie muta za byle ku... to płakaliście ze to głupota a teraz pretensje.że ktoś napisze ku...?? jeśli dochodzi do obrazy gracza mut leci odrazu. może się zdarzy że mut poleci po chwili bo wiadomo,że helper tot eż gracz i tez może robić coś co mu nie pozwoli na natychmniastowe zmutowanie. I nie patrzę na to czy lubię kogoś czy nie więc nie pisz głupot. hejka

EyMiś chodzi mi bardziej o to, że jak wbija jakaś ważna osoba z serwa, nie będę pisał kto 😜 ale no nie zwraca uwagi na swoich ludzi ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...