Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] MaTriX

xXMaTriXx

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum: xXMaTriXx
Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: MaTriX csgo-skins.pl (i różne inne)
Imię: Grzegorz 
Mikrofon: posiadam 
Mutacja: Pewnie 
Znajomość regulaminu: 8/10
Znajomość gry: 9/10
Czas jaki możesz poświecić serwerowi: 2-3h dziennie
Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Nie, kiedyś musi być ten pierwszy raz 
Coś o sobie: Dzień dobry, jestem Grzegorz mam 16 lat, w przyszłości zamierzam iść do wojska/straży pożarnej, jestem miły, lubie pomagać graczom, nie wyzywam, mam swoją ekipę i mogę podać więcej propozycji które można poprawić.
Dlaczego ty: Ponieważ grając w csgo, byłem administratorem na serwerowni zbl które mi już zaufało, odeszłem ponieważ znudziła mi się gra i przeszłem na hurtworld i dlatego chcę pomoc innym graczom, bo widze ze niektórzy potrzebują pomocy na tym serwerze i niektórych trzeba uspokoić by mniej wyzywali ;)

Liczę na pozytywne rozpatrzenie podania, ps. Sorry za wzór ale pisałem z telefonu xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...