Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] LwG#Stalker

Incognito

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum: ZieluxD
    Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: Stalker,  LwG#Stalker hw69.pl
    SteamID:
    76561198061933698
    Imię: Rafał
    Mikrofon: Jest
    Mutacja: Jest
    Znajomość regulaminu: Zapoznałem się z regulaminem i go znam
    Znajomość gry: Znam każdy szczegół gry :)
    Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Z jakieś 3-10h dziennie
    Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Nie pełniłem
    Coś o sobie: Jestem spokojną osobą którą trudno sprowokować :) idzie się zawsze ze mną dogadać bez spin itd. ze wszystkimi potrafię się dogadać. Nie lubię bałaganu podczas spokojnej gry dlatego właśnie piszę to podanie.
    Dlaczego Ty: Denerwuje mnie ciągłe obrażanie przez innych graczy i nie mówię tylko o sobie. składam to podanie żeby się pozbyć nieporządku :) Lubię pomagać innym nawet tu w grze sam nowym pomagam bez problemu :)

• Muuurio zmienił(a) tytuł na [Odrzucone][Helper] LwG#Stalker

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...