Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] Lajt.

LightKasaro

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: LightKasaro
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: Lajt. hw69.pl
  • SteamID: 76561198107042693
  • Klan/Ekipa w jakiej grasz:  nNn
  • Imię: Jakub
  • Mikrofon: Posiadam
  • Mutacja: Tak
  • Znajomość regulaminu: Bardzo dobra
  • Znajomość gry: Mało jest rzeczy, które mnie mogą zaskoczyć, oceniam się na 9/10.
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi:  Staram się być ile mogę, w tygodniu od 4 do 6, a w weekendy od 6 w górę.
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Niestety jeszcze nie.
  • Coś o sobie: Jestem człowiekiem wielu zainteresowań, zaczynając na grach i motoryzacji, a kończąc na wszelkiego rodzaju sporcie i technologi. Jestem niesamowicie pozytywny i energiczny, można ze mną porozmawiać o wszystkim. Szczerość i perfekcjonizm to moje najbardziej wyraziste cechy.
  • Dlaczego Ty: Uwielbiam pomagać ludziom, nie stanowi to dla mnie problemu i jestem w tej kwestii niewyobrażalnie cierpliwy oraz niejednokrotnie to już robiłem gdy pozostali helperzy nie mogli lub ich nie było. Dodatkowo nie ulegam emocjom, jestem kulturalny, pomysłowy i potrafię rozwiązać prawie każdy napotkany problem. Na serwerowni gram prawie od jej początków, miałem doczynienia z wieloma sytuacjami, które nie są wprost ujęte w regulaminie serwera. Swoją aktywność przekładam nie tylko na grę, ale również na forum, zdarza się nawet i na TeamSpeak'u na kanałach publicznych pomóc zagubionym, którzy mają blokadę na cp.

Gra na serverowni od dawna. Wie jak powinien się zachowywać członek administracji bo z niejednym  już grał i miał styczność. Regulamin zna bardzo dobrze. Elokwentny oraz pomocny, a kiedy trzeba także stanowczy. Gre zna na wylot bo grał w nią jak zaczynała raczkować, często doradza oraz pomaga nowym graczom lub tym którzy czegoś czasem niewiedzą. Dobry materiał na helpera. Moim zdaniem warto dać mu szanse się wykazać zwłaszcza na tak obleganym serverze jak s1 gdzie helper zawsze ma co robić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...