Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] Kuflowe Mocne

GamingGizmo

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: GamingGizmo
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: Kuflowe Mocne hw69.pl
  • SteamID: 76561198888444981
  • Imię: Kuba
  • Mikrofon: Posiadam i sprawny.
  • Mutacja: Tak
  • Znajomość regulaminu: Przeczytałem, tabele kar również.
  • Znajomość gry: Gram w tę gre sporo czasu mam ponad 3000h, to już można na teście potwierdzić.
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Są wakacje, ale mam też inne obowiązki czasem pogram dłużej czasem krócej, ciężko to określić ale jestem wstanie poświęcić 4-10h dziennie(często nocki gram więc nocny patrol jak najbardziej).
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Niestety nie, ale chciałbym spróbować swoich sił i pomóc w mutowaniu toxiców na voice chat jak i na zwykłym chacie
  • Coś o sobie: Cześć. Mam na imię Kuba. Mam 18 lat interesuje się motoryzacją jak i pojazdami z PRL'a. Jestem z województwa Małopolskiego. Moim hobby jest zbieranie kolorowych smyczy jak i zapalniczek  żarowych, takie śmieszne hobby ale coś tam trzeba w życiu robić.
  • Dlaczego Ty: Dlaczego ja? Hmm... Myślę że nadaje się na to stanowisko, ponieważ znam się na kulturze i chciałbym pomóc i zasilić szeregi administracji w pouczaniu graczy za ich złe zachowanie. Myślę że dam rade, ponieważ pełniłem podobną funkcje w innych grach. Jestem Adminem/helperem/moderatorem na wielu serwerach discord, więc potrafie się zachować i pomagać innym. Często pomagam nowym graczom na serwerze jak co zrobić.
    Prosiłbym o pozytywne rozpatrzenie. Subiektywna opinia lub komentarz też mile widziana :D

Na serwerze jest aktualnie brak wolnych miejsc na stanowisko Heplera.

Musisz poczekać, aż miejsce się zwolni. W tym czasie Twoje podanie będzie nadal otwarte, aby można było pozostawiać opinię na temat kandydatury.

Aktualną listę wolnych miejsc na stanowisko Helpera można zobaczyć tutaj: http://forum.hw69.pl/administracja-serwerów-hurtworld-t425/

A ja jestem na nie. Dopiero co zostałeś odbanowany za podejrzenia o wspomagacze, i tak naprawdę my sami nie wiemy czy po prostu moderator się pomylił, czy naprawdę coś miałeś i dostałeś niewinnie unbana. Jak dla mnie wykaż się na chacie itp, i posiedź trochę dłużej :) A czas pokaże. 

2 godziny temu, Deywis napisał:

A ja jestem na nie. Dopiero co zostałeś odbanowany za podejrzenia o wspomagacze, i tak naprawdę my sami nie wiemy czy po prostu moderator się pomylił, czy naprawdę coś miałeś i dostałeś niewinnie unbana. Jak dla mnie wykaż się na chacie itp, i posiedź trochę dłużej :) A czas pokaże. 

Dokładnie to deywis wytłumaczył. Na ta chwilę podanie odrzucam. 

• Marcel. zmienił(a) tytuł na [Odrzucone][Helper] Kuflowe Mocne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...