Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] KrysGamesPl Youtube

KrysGamesPl

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum: KrysGamesPl
Nick w grze: KrysGamesPl YOUTUBE
Imię: Krystian
Mikrofon: Tak
Mutacja: Tak
Znajomość regulaminu: Dobra
Znajomość gry: Dobra
Czas jaki możesz poświecić serwerowi: 5 godzin na dzień
Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Nie
Coś o sobie: Jestem Krystian. Mam 16 lat. W hurtwolda gram od roku. Miałem w tej grze chwilowy przestój ale już teraz gram w nią na codzień. 
Dlaczego ty: Ponieważ nie widzę żadnego helpera na tym serwerze. Chciałbym go również reklamować na swoim kanale w serwisie Youtube.com i również w swoich grupach. Na serwerze jestem dosyć często i zwracam szczególną uwagę na czat. W hurtodzie mam 545 godzin a aktywność w ciągu ostatnich 2 tygodni wynosi 83.6 godziny czyli ok. 83 godziny i 36 minut. Mam nadzieje że moje zgłoszenie zostanie przyjęte. Miłego dnia. Pozdrawiam.  
6 godzin temu, przemek3611 napisał:

jestem neutral

-konto pod podanie

-widzę twój nick pierwszy raz na forum a w grze nigdy nie widziałem

Konto nie jest pod podanie. Gram na tym serwerze. Moge jutro wysłać z niego film na youtube

5 godzin temu, rafal1033 napisał:

Jestem na Nie

- nie spotkałem nigdy tego gracza na serwie

Moge jutro wysłać film z tego serwera na youtube

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...