Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] kozak kubuś 2010

Kuba195

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum:  Kuba195
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas:  kozak kubuś 2010 hw69.pl 
  • SteamID: Mój SteamID64:: 76561198328223995 (Dec)
    110000115ee98fb (Hex)
  • Klan/Ekipa w jakiej grasz:  JPM
  • Imię:  Jakub
  • Mikrofon:  Jest
  • Mutacja:  Tak
  • Znajomość regulaminu:  Mocne 8 na 10
  • Znajomość gry:  9.9/10
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi:  Parę dobrych godzin dziennie, nocki w weekendy etc.
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję:  Tak, aczkolwiek nie w hurtworld. Mój staż  to Administrator teamspeaka okolo 200+ dzinnie, Moderator Discord 600+, Administrator serwera RP
  • Coś o sobie :  Siemka jestem Jakub chodzę do 1 klasy technikum informatycznego. W wolnych chwilach siedzę przy komputerze.  Nie jestem nerdem czy coś w tym stylu haha. W weekendy czasami wychodze ze znajomymi i gram w gry. Lubie grac w siatkowe, pilke nożną i zjezdzać na nartach. Co roku podejmuje się większych celów i staram sie zjedzac z coraz większych gór. W tym roku Slowacja. Lubię też jeździć na rozne eventy takie jak np. ELS Kawtowice, koncerty, PGA
  • Dlaczego ty: Myślę że dam sobie radę z racji że siedzę bardzo często na serwerze s6 i widze bezradnosc graczy na sytuacje ktore odbywają sie  w danym momencie. Generalnie gram tyko na S6 i jestem często w centrum wydarzenia gdyż jestem ciekwski i lubie być w gronie imnych graczy. Dzieki mojemu doswiadczniu administratora i moderatora mysle ze dam sobie rade. Pozdrawiam                                                     

Moim zdaniem pierw powinieneś popracować nad swoją polszczyzną i pisaniem nazw własnych typu ELS Kawtowice, zamiast ESL Katowice. Poza tym rzadko widuje Cię na serwerze, a jestem na nim prawie codziennie. Z tego co pamiętam to do świętych nie należysz i zdarzała się toksyczność u Ciebie, ale może mnie pamięć myli. Jestem na Nie

Jest takie coś tak autokorekta A na serwerze nie jestem w godzinach porannych I nie udzielam się na czacie  bo nie mam powodu ;)

I raz się zdarzyło że kogoś zwyzywalem, nie jestem święty. Miałem urodziny i znajomi trollowali jak zaczęliśmy grać chociaż w tle wiedziałem że to nie na serio Ale się zdenerwowałem tym bardziej jak 12 latek bez mutacji zaczął przeniknąć i wyzywać więc wiesz jak to jest hahah 

• !Dark! zmienił(a) tytuł na [Helper] kozak kubuś 2010

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...