Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] GROM

GROM

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: GROM
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: GROM
  • SteamID: 76561198346382413
  • Klan/Ekipa w jakiej grasz
  • Imię: Tomasz
  • Mikrofon: tak
  • Mutacja: chyba
  • Znajomość regulaminu: tak
  • Znajomość gry: 8/10 (w mojej skali)
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: 1h-15h (to zależy od różnych czynników) 
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: nie ( w HW )
  • Coś o sobie:  W HW jestem bogiem giereczki, coś polatam, coś postrzelam, coś pobuduję. Cechy które mnie charakteryzują to na pewno sumienność, uczciwość, rzetelność, oraz "walę prosto z mostu" co mi nie pasuje, bez cackania się.
  • Dlaczego Ty: Chcę wam pomóc w rozwoju, lecz nie wiem, czy jesteście na to gotowi. Akceptując mnie sami wybierzecie, czy chcecie zmian na lepsze. Na pewno godząc się na współpracę ze mną nie będziecie rozczarowani.

,,Bogiem gierki" w 2k20, pogchamp dla Ciebie. Szkoda, ze 2 lata temu się tak nie nazwałeś, to bym Ci udowodnił, że jedynie co możesz, to grać na wysokich dropach i nazywać na ,,bogiem serwera". 

Gdybym, grał aktywnie dalej w tą giere, to bym Cie do 0 na łuki.

Co do podania, spoko bo nie ma helpera żadnego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...