Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] Calv0

lysy069

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: lysy069
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: Calv0 
  • SteamID: 76561198155020587
  • Imię:  Łukasz
  • Mikrofon: Tak 
  • Mutacja:  Tak
  • Znajomość regulaminu: Tak, w skali 1-10 oceniam na 9/10 
  • Znajomość gry:  Bardzo dobra ( na orginalnej wersji przegrane ok 300h + nieorginalna ok 800h)
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Z racji tego że nie pracuje bo prowadzę własny biznes, grywam codziennie praktycznie w przedziale 11-22, zazwyczaj jest to tak ze w godzinach 11-13 gram sam, natomiast gry ekipa wpadnie po godzinie 16-17 gramy do około 22, a w weekend często robimy nocki
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Owszem, lecz w innych grach, w hurtwordzie nigdy.
  • Coś o sobie: Nie lubie o sobie opowiadać, jak mam na imię opisałem powyżej, swój wiek również - Ogólnie moim hobby jest informatyka, muzyka, oraz gry komputerowe na które poświęcam obecnie dość sporo czasu głownie jest to hurtworld. W wolnym czasie prowadze swój biznes, który zajmuje się handlem używanych aut z zagranicy lub z kraju. W wolnym czasie lubię posłuchać dobrej muzyki, czy po prostu zejść do garazu sobie trochę pomajsterkować przy piwku. Gdyby były jakieś pytania, chętnie odpowiem
  • Dlaczego Ty:  Dlaczego ja? Nie będę się tutaj rozpisywał, myśle ze odpowiedz jest prosta - Zauważyłem że na s5 rzadko kiedy bywają helprzy, do tej pory widziałem ich zaledwie kilka razy, zauwazyłem również przypływ sporej ilości nowych grazczy którzy potrzebują pomocy, zazwyczaj staram się pomóc. Myślę że dodatkowym atutem przemawiającym za mną jest fakt, iż na serwerze jestem praktycznie codziennie, na długi okres czasu, co za tym idzie w każdej chwili, o każdej godzinie mogę komuś pomóc, ewentualnie przypilnować aby na serwerze był porządek i panowała względna kultura i ład. 

Od siebie jestem w stanie tyle dodać, iż gram z Łukaszem na prawdę kilka ładnych lat i śmiało mogę podpisać się pod jego nazwiskiem. Jest to osoba godna zaufania. Spędza ogrom czasu na serwerze. Ostatnio ilość aktywnych helperów jest wręcz znikoma, a on na da się na to stanowisko idealnie. Głównie ze względu na jego aktywność, zaangażowanie i chęć niesienia pomocy innym graczom.

Polecam, Kolba!

//edit

@przemek3611 przecież zastosował się do wzoru :D

//edit - faktycznie, złe steam ID napisał.

Hm... Powiem jak może i ja od jakiegoś czasu jestem mniej aktywny ale jest to przez dlatego iż z całą moją ekipą czekamy na wipe i nie  chce mi się samemu grać   (ostani raz byłem w sobotę posiedziałem chwilę oddałem ludzią to co miałem i poszedłem)  od nowego wipe będę bardziej aktywny (nie zawsze będę ja grał ale aktywny będę xd) 

7 godzin temu, Cezary. napisał:

Jak dobrze pamiętam(mogę się mylić) prawdopodobnie to jest osoba, która wyzywała mnie na s6. 😆

Co do podania to jestem neutralny.

Na s6 nie grałem, tzn grałem ale przez bardzo krotki okres zaledwie kilka godzin - Więc to pewnie nie byłem ja, od kilku miesięcy gram jedynie aktywnie na s5. 

Co do Marszola fakt, trzeba mieć jaja żeby się przyznać - Coś tam mogło być, bo był weekend w który na pewno byłem pod wpływem i mogło się coś takiego zdarzyć, nawet dla ludzi z którymi gram na codzień prawdopodobnie mogłem być nie miły.

Ja dodam coś od siebie jeszcze ostatnio czyli 22 października pisałeś pod postem  ''wcześniejszy wipe na s5'' ze jak nie będzie wipe - zacytuje "Osobiście ja, oraz moja cała ekipa - Zrezygnujemy z gry na tym serwerze, i będziemy odradzać każdemu gre tutaj, jesli wipe bedzie zrobiony wcześniej = Robienie z graczy idiotów'' 

Więc musisz się zastanowić czy w ogóle będziesz grał na Serwerowni HW69.

Godzinę temu, JaRecki1996 napisał:

Ja dodam coś od siebie jeszcze ostatnio czyli 22 października pisałeś pod postem  ''wcześniejszy wipe na s5'' ze jak nie będzie wipe - zacytuje "Osobiście ja, oraz moja cała ekipa - Zrezygnujemy z gry na tym serwerze, i będziemy odradzać każdemu gre tutaj, jesli wipe bedzie zrobiony wcześniej = Robienie z graczy idiotów'' 

Więc musisz się zastanowić czy w ogóle będziesz grał na Serwerowni HW69.

Owszem, mielismy zrezygnować - Wybraliśmy po to s5, bo był to serwer tzw "nowipe" i w momencie gdy nastała wizja zrobienia wcześniejszego wipe, mi oraz całej ekipie odechciało sie grać, tymbardziej że poświeciliśmy mase czasu dziennie po 12 godzin na budowe kilku eleganckich baz - Wipe bedzie nadal długo, to bede grał :)

12 godzin temu, lysy069 napisał:

Co do Marszola fakt, trzeba mieć jaja żeby się przyznać - Coś tam mogło być, bo był weekend w który na pewno byłem pod wpływem i mogło się coś takiego zdarzyć, nawet dla ludzi z którymi gram na codzień prawdopodobnie mogłem być nie miły.

A Czy ja powiedziałem że to byl weekend? I co jak będziesz miał helpera to tak samo będziesz robił? I twoim wytłumaczeniem będzie był weekend 

• Kierownik Hurtworld

Odpada.

Uzasadnienie.

" chuj ci na imie psie"

" matke ci moge zając od tyłu "

" wiem ze jestes gównem, i mam wyjebane w Ciebie, i tak Cie nie stać na zrajdowanie mi 3-4 głownych ba "

" wiec mozesz possac, tak samo jak Mac "

" XD ryj parówno, zostalś zrajdowany "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...