Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] Alladyn

Alladyn99

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: Wojtek2099
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: Aktualny mój nick to: Alladyn
  • SteamID: 76561198290998095
  • Klan/Ekipa w jakiej grasz: Powiem tak to nie jest jakaś wiela ekipa czy klan. Po prostu gramy sobie w parę osób bez żadnej nazwy ekipy :)
  • Imię: Wojtek
  • Mikrofon: TAK
  • Mutacja: TAK
  • Znajomość regulaminu: Tak 
  • Znajomość gry: Znajomość gry mam duża mam w Hurtworlda przegrane około 4 tysięcy godzin Steam i około 400 godzin nosteam.
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi:Dziennie mogę poświęcić około 4-6 godzin.
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Tak, pełniłem taka funkcję, a dokładnie byłem jednym z właściciel-ów serwera x5 steam
  • Coś o sobie: Mam na imię Wojtek i mam 21 lat. Z wykształcenia jestem mechanikiem oraz motoryzacja to moje jedno z paru hobby i nie powiem mam na punkcie motoryzacji nie małego bzika, jeśli mogę tak to ująć. Drugim moim hobby są gry komputerowe, gry to jest taki mój mały zabójca czasu :) . Jak już wspominałem wyżej byłem jednym z właściciel-ów serwera x5 steam. Z charakteru jestem wybuchowy nie będę ukrywał, ale też jestem osobą miłą jak i uprzejmą i lubię pomagać ludziom w rozwiązaniu jakiegoś problemu związanego z gra i nie tylko. 
  • Dlaczego Ty: Dlaczego ja ? Na waszej serwerowni mam przegrane około 700-800 godzin. Jestem osoba bezstronna, zawsze popieram tą stronę która ma racje. Będę się starał jak najbardziej pomagać wam w rozwoju serwera, żeby było jak najmniej cheater-ów bo to tylko psuje rozgrywkę innym. Jeśli dostanę od was taką szanse zobaczycie że nie podjęliście złej decyzji przyjmując mnie w wasze szeregi. 

• Mad. zmienił(a) tytuł na [Odrzucone][Helper] Alladyn

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...