Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] adrianek

Adrianek

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum: adrianek hw69.pl

Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas:  adrianek hw69.pl

SteamID: 76561198957075767

Imię: Sebastian

Mikrofon: Jest

Mutacja: Nie

Znajomość regulaminu: Zapoznałem się z regulaminem i go znam

Znajomość gry: Znam szczególy gry 🙂

Czas jaki możesz poświecić serwerowi: 3-8 h dziennie

Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Nie pełniłem takiej funkcji

Coś o sobie: Z prywatnego życia jestem hodowcą pająków mam swojego ulubianego pajączka o nazwie Caribena VERSICOLOR, jestem także no lifem w hurtwordla. Jestem spokojną osobą, którą ciężko sprowokować. Idzie się zawsze ze mna dogodac. Nie lubię balaganu, więc pisze to oto podanie. W  wolnym czasie gram z kolegami na tej serwerowni, lecz niestety denerwujące jest granie jeśli co chwilę ktoś zaczyna obrażać za byle co.

Dlaczego Ty: Denerwuje mnie ciągłe obrażanie przez innych graczy, więc skaladam podanie aby pozbyc się nieporządku 🙂 Lubie pomagać innym . Sumiennie i Starannie wykonuję swoją prace.

Cytat

,,Coś o sobie:  Jestem spokojną osobą, którą ciężko sprowokować.'' 

Jestem na nie z kilku powodów. Podobno jesteś spokojną osobą która nie lubi jak ktoś go obraża jednak ,że z przed kilku dni ominąłeś muta od Stalkera obrażając mnie i odrazu wychodząc z serwera.Nie'zmieniłeś się po ostatnim odrzuconym podaniu z s4  Pozdrawiam i czekam na wypowiedź innych graczy oraz helperów na temat twojej osoby :D 

eBVESVr - Imgur.png

• Muuurio zmienił(a) tytuł na [Odrzucone][Helper] adrianek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...