Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] [4FUN]aston

pupkosos

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum: pupkosos
Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: aston
SteamID: 76561198853231502
Klan/Ekipa w jakiej grasz:  4FUN
Imię: Igor
Mikrofon: Tak, mam SPC Gear SM950
Mutacja: Jest posiadana
Znajomość regulaminu: 8/10
Znajomość gry: 9/10
Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Na serwer mogę poświecić okolo 5-7 godzin
Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Bylem raz
Coś o sobie: Jestem Igor mam 21 lat interesuje się motoryzacją oraz koszykówka, lubie pomagac ludziom wiec wydaje mi sie ze bede przydatny na tym stanowisku ;)
Dlaczego Ty:  Poniewaz szczególnie na s8 jest widoczny brak kultury osobistej co niektorych osob, mam nadzieje jezeli administracja stwierdzi ze bede mogl pelnic ta funkcje, to zrobie porzadek i szacunek na serwerze ;)

Spora aktywnosc, jesli takowa naprawde by byla, a niei tylko na papierze.

Na s8 jest nas dwoch i mysle, ze dajemy rade, na innych serwerach jest potrzebna pomoc wiec skladaj tam podanie, aczkolwiek i tak nie przekonujesz mnie tym podaniem, jest bo jest poprostu.

Chociaz troche sie postarajcie i przekonajcie do swojej osoby jesli piszecie podania do administracji...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...