Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] Łazarski Gladiator

Frogu

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum:Frogu

Nick w grze:Łazarski Gladiator

SteamID:76561198117308339

Klan: OMEGA

Imię:Marcel

Mikrofon:Jest Posiadany

Mutacja:Posiadana jest

Znajomość regulaminu:7/10

Znajomość gry:9/10  zawsze może może mnie coś zaskoczyć

Czas jaki możesz poświecić serwerowi:Mam szkołę ale od razu po szkole wchodzę i gram na waszym serwerze więc pilnował bym porządku na serwerze.W piątki gram do 4 nad ranem w soboty zależy czy mam imprezę.

Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję:Pełniłem funkcje Helpera,moderatora na serwerach rp ale nigdy na serwerze hurtworld warto spróbować czegoś nowego :)

Coś o sobie: Mam na imię Marcel.Lubie spotykać się ze znajomymi,grać w gry,pływać na basenie.Szybko nawiązuje nowe kontakty i łatwo dogaduje się z ludźmi.Mam duży dystans do siebie i lubię się pośmiać.W moim towarzystwie nigdy nikomu się nie nudzi często się śmieją ale nie wiem czy ze mnie czy z tego co robię 💁‍♂️.

Dlaczego Ty:Lubie spełniać jakąś rolę,lubię pomagać.umiem angielski więc dogadam się z graczami z obcych krajów

Najbardziej pozytywna osoba jaką widziałem, co prawda jest ze mną w klanie, i to ja mu zaproponowałem złożenie podania na helpera, nigdy przy mnie nie popełnił żadnego błędu, jest osobą precyzyjną, ma bardzo mocną psychikę (jak każdy w naszym klanie) haha no i myślę że będzie się nadawać

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...