Skocz do zawartości

[Odrzucone] [Helper] Zzzubєℓ ♞✘

Zzzubbi

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: Zzzubbi
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: Zzzubы ♞✘, więcej nicków nie pamiętam ponieważ gram przeważnie pod tym samym nickiem i nie zmieniam go.
  • SteamID: 76561198302234866
  • Imię:  Dominik 
  • Mikrofon: Tak
  • Mutacja: Tak
  • Znajomość regulaminu: Regulamin znałem i w miarę możliwości jeszcze znam wiadomo że mogę go znać jeszcze bardziej gdy tylko znajdę czas obczaję go jeszcze kilka razy.
  • Znajomość gry: 10/10
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Aktualnie jest to 10/12h oczywiście mały krokiem zbliżają się wakacje także ten czas może się wydłużyć ale też mam obowiązki domowe które muszę wykonywać ale czas na serwerownie znajdzie się zawsze :)
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Tak pełniłem taką funkcję dokładnie na serwerze S1 dokładnie 8 miesięcy temu.
  • Coś o sobie: Jak iż jest wyżej napisane mam na Imię Dominik chodzę do 1 klasy Szkoły Branżowej (Zawodówka i nie pytajcie dlaczego do 1 klasy 😂) mój zawód to Mechanik Pojazdów ogólnie bardzo dobrze czuje się w tym zawodzie. Prócz mojego zawodu interesuję się jeszcze informatyką głównie lubię sobie "pogrzebać" przy komputerach rozkładać składać zmieniać podzespoły i modyfikować tą "skrzynkę". Moim trzecim zainteresowaniem jest pasja do kotów 😍 wiem może się to wydawać dziwne no ale cóż lubię te czteronogie stworzenia :D. Oczywiście tych zainteresowań jest więcej ale nie będę się za bardzo rozpisywał bo mógłbym opowiadać o tym i opowiadać a z racji że nie wiem co mam już napisać dam sobie spokój i zostawię już ten podpunkt w spokoju :P 
  • Dlaczego Ty: Podanie napisałem głównie w celu sprawdzenia czy jeszcze się nadaję na tą posesję i czy mam szansę bo czuję w kościach że po sprawdzeniu moich logów w niektórych zdaniach może być nieciekawie ale cóż czas pokaże myślę że te logi nie są złe od od wipe lub kilku wipe chociaż mam wątpliwości i nie mam pewności. Oczywiście na 100% były momenty w których ktoś mnie tak wpienił że musiałem to z siebie wyrzucić mogłem przesadzać w niektórych momentach lub nie. To tyle ode mnie życzę miłego sprawdzania podania :D:P 

Wytłumaczyć mogę to tak że skopiowałem zdanie: NAWERON DAUN, BODZIO KING! i zapomniałem je przerobić na  BODZIO DAUN, NAWERON KING! z powodu że denerwują mnie te cheaty od Bodzia chciałem trochę poddenerwowac graczy którzy używają Bodzia wiem jest to też niesłuszne zachowanie ale trzeba się pozywać tych cheatów w grach. Przepraszam 🙄

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...