Skocz do zawartości

[Odrzucone] [Helper] ★Rocket★

Rocket966

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: Rocket966
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas★Rocket★
  • SteamID: 76561198240480698
  • Imię: Marek
  • Mikrofon: Tak
  • Mutacja: Tak
  • Znajomość regulaminu: tak
  • Znajomość gry: Tak ponad 700h na steam i ponad 600 na nosteam
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Czasu zazwyczaj mam dużo . Zdarzają się dni gdzie gram mniej , np wyjście z dziewczyna itp :D
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Kiedyś byłem helperem na PLHW ale przez krótki czas bo przeszedłem na hw z steam
  • Coś o sobie: Nazywam się Marek mam 18 lat cały czas się uczę, gram w hw od paru lat . Mam już jakieś doświadczenie w tej grze troszkę godzin juz mam , znam ją jak własna kieszeń . nw co tu jeszcze mogę o sobie napisać ponieważ nie potrafię o sobie mówić , wole pogadać np ts  :D
  • Dlaczego Ty: Składam podanie na helpera ponieważ widzę ze zaczyna źle się dziać na serwerze , dużo ludzi lata na bhop i używa espa jest to trochę uciążliwa gra , Przyda sie taki helper na serwerze . Na serwerze nie byłowidać za bardzo administracji aż do tego wpie , ale zauważyłem ze administracja wchodzi zazwyczaj wieczorami a od rana serwer wariuje i ludzie są bardzo wulgarni nie jest to przyjemne patrzeć na taki chat nie wspomnę o oszukiwaniu podczas wymian , dużo ludzi płacze przez to na grze   :D Mam nadzieje na pozytywne rozpatrzenie podania i mam nadzieje ze pomogę w małym stopniu serwerowni
  • DZIĘKUJE I POZDRAWIAM :D

Dużo ludzi płacze na grze przez wymiany i tam oszustwa czyli ty zostaniesz nwm jakimś obrońcą ludzi oszukanych czy bedziesz ścigać złych złodziejaszków ? Jako helper musisz pokochać płacz na grze bo stale sie to widzi i słyszy, ludzie o wszystko płaczą  a ty z tym nie wygrasz 

8 godzin temu, marszol napisał:

A co jako helper zrboisz ze mają espa i bh?

W małym stopniu udało by się pozbyć ten chwast z serwera 😁 oczywiście z pomocą właścicieli 

8 godzin temu, LwGStalker napisał:

nie ma nic za oszukiwanie podczas wymian i z cheaterami sam nic nie zrobisz jako helper

Ale na serwerze siedzę sporo czasu a nie tylko 2 godziny jak niektórzy z administracji ( nie mówię o wszystkich) i widzę jak się zachowują inni , na serwerze powinien być jakiś poziom , widziałem też że sam próbowałeś walczyć z cheaterami ponieważ zapraszałes graczy na ts z ostrzeżeniem o bana 😁 pozdrawiam

8 godzin temu, Jarek napisał:

Dużo ludzi płacze na grze przez wymiany i tam oszustwa czyli ty zostaniesz nwm jakimś obrońcą ludzi oszukanych czy bedziesz ścigać złych złodziejaszków ? Jako helper musisz pokochać płacz na grze bo stale sie to widzi i słyszy, ludzie o wszystko płaczą  a ty z tym nie wygrasz 

Jarek ale helper jest właśnie takim obrońcą który powinien pomagać administracji podczas ich nieobecności . A co do płaczu tego nie da się pozbyć ale można w małym stopniu ograniczyć, zawszę jest jakieś wyjście na serwerze jest dużo młodych graczy nie mówię też że ja jestem jakiś dorosły ale każdy wie że oni nie wiedzą kiedy przestać dlatego trzeba im pomóc , wytłumaczyć  😄👌

siema

Powiec mi jeśli chcesz pilnować porządku na serwerze to dlaczego wypisujesz takie żeczy typu dobra nie ma juz moda mozecie espa włączyć.

plus podbudzanie do sporów na serwerze czaja spokonie nie wyzywaj sie z JONTAMI to przecież LEGENDARNA ekipa

no i oczywiście wszelakie obrażanie graczy i wulgaryzmy.

morda tam albercik idz przez sciany strzelać

morda frajerze

japierdole kurwa meina mi usuneło

haha pisz typek z ekipy która jest gównem

Przykro mi ale dla takich osób jak Ty nie ma miejsca w Administacji

odrzucam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...