Skocz do zawartości

Helper z TWD

prog

Rekomendowane odpowiedzi

Piszę to ,ponieważ uważam że pewien helper z drużyny TWD nadużywa swoich przywilejów helpera i każe innych nie sprawiedliwie np. 1 wulgaryzm na chacie i mute na 24h moim zdaniem jest to absurd. Mam nadzieję ,że wprowadzicie ostrzeganie przez mutem albo zmniejszenie długości muta. Dziękuje za uwagę. Do widzenia :D 

hm...dobrze wiemy,że chodzi o mnie i tak daje muty na 24 przyznaje się:) Aczkolwiek nie jednokrotnie prosiłam byście się uspokoili i nikt nie słuchał. Robicie sobie co chcecie zwykłe muty na was nie działają robicie sobie śmieszne żarty z tego więc tak jak uprzedzałam że za obrażania wulgaryzmy będą muty na 24h i prosiłam o spokój i kulturę. Syf rób sobie na podwórku nie na czacie:)

Napiszę to w sposób wysublimowany, żeby każdy dosłownie każdy ( Nawet największy niedorozwój ) był wstanie pojąć co do niego piszę.
Jak dobrze wiemy, żyjemy w 21 wieku gdzie obłuda i poczucie bezkarności jest tak wielka, że po prostu ręce i nogi opadają...
Helper to nie dawanie komuś mutów bo tak jest fajnie, a stanowisko które ma służyć pilnowaniu PORZĄDKU.
Jeżeli jakiś "CHWAST" bo inaczej nie można nazwać osoby, która ( Na dzień dobry mianuje nas "K.. , H... , C.... , ) nagminnie i bezustannie stara się poniżać innych ludzi i uważa po spotkaniu namiestnika, który wyrządza mu zadość uczynienie, że jest niewinny...
Ktoś mi powie dlaczego nazywam graczy "CHWASTAMI", otóż nie... 
Zapraszam do ponownego przeanalizowania tego tekstu a zrozumiecie, że ja nie obrażam graczy a ludzi bawiących się w bezkarnych katów pomagając właśnie zwykłym graczom doświadczyć gry na poziomie.
To samo robi każdy inny helper ( Przynajmniej tak być powinno ) więc nazywając osobę która stara się wam pomóc Cytuje "JEBANĄ KURWĄ" jest troszkę nie halo...
Chciałbym jeszcze poinformować, w szczególności wszystkich cwaniaczków, że takie wyzwiska mogą się kiedyś skończyć sprawą karną ( Tylko czy serio warto brudzić sobie papiery ? ).
Polecam szanować innych użytkowników gry, jak i administracje która poświęca czas dla was, a jeśli na poważnie macie problem z emocjami to polecam spuścić emocje uderzając się młotkiem w głowę  i może te rozluzowane zawory pomogą rozwiązać problem z niedotlenieniem mózgu... 
Bo połowa osób ciężko tu cwaniakuje robi cuda na kiju a jestem ciekawy czy do rodziców powiecie "KURWY JEBANE" bo kieszonkowego nie dadzą choć podejrzewam że i takich by się tu znalazło kilku tylko po to by mieć te pięć minut na podium...
Szacunek to fajna sprawa ale jedna strona sama nigdy nie stworzy dwustronnego łuku więzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...