Skocz do zawartości

Dyskusja na temat banowania za bycie Nomim

Aeqq19

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

chcialbym poruszyc fenomen banowania na tym serverze i nieokazywania dowodow przez administracje. Przeciez oni  kazdego od tak moga sobie zbanowac i powiedziec "dowody sa tylko dla administracji"  - nie wiem kto tworzyl ta zasade ale mu mocno wspolczuje. 

Dostalem tutaj bana na 90d bez mozliwosci wytlumaczenia akcji ani nic od @Nomi prosto  z mostu + dal mi bana na ts3 za kompletnie nic (perma).  O tak wlasnie administracja hw69 moze sie latwo pozbyc kazdego.

Napiszcie co o tym sadzicie i nie musicie pisac postow lizodupczych tylko zeby dostac lajka od administracji i zeby wam podanie zaakceptowali na helperka :D

23 minuty temu, Aeqq19 napisał:

Dostalem tutaj bana na 90d bez mozliwosci wytlumaczenia akcji ani nic od @Nomi prosto  z mostu

Strzelałeś przez ściany i widziałem to na żywo, nadal chcesz coś tłumaczyć?

28 minut temu, Aeqq19 napisał:

dal mi bana na ts3 za kompletnie nic (perma)

Powiedziałeś że jeśli serwer nie będzie zrobiony tak jak ty sobie życzysz, to będziesz próbował w nas uderzać atakami DDoS. Użytkowników również chciałeś ddosować.

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • !Dark! zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...