-
Ostatnia wizyta
-
Wygrane w rankingu
17
Odpowiedzi opublikowane przez Cezary.
-
-
cóż mam klan 997 teraz no sorry xd
-
1
-
-
no nie wiem

-
1
-
-
no co ty v2 to nie moja gierka

-
1
-
-
@Panperkun moze wpadne nie wiem

-
1
-
-
no nie ma XD
-
1
-
-
nie no @matheo0192 nie masz szans

-
1
-
-
-
Ta a Neyst tym bardziej nie wygra

-
1
-
-
nie no Neyst tu nie wygra

-
1
-
-
Dobry pomysł, popieram @!Dark!
-
1 godzinę temu, marszol napisał:
Trzeba było napisać że chodzi Ci o taką zabawę.
Skoro jest w offtopic->gry i zabawy to chyba oczywiste, ze tu chodzi o ''zabawę''

@top imię
-
2
-
-
nie nie ;d
-
1
-
-
Gratulacje!
-
Teraz, djcrite napisał:
Nie umiesz się bronić przed pikaniem na kange - twój problem. Są miejsca, które da się zabezpieczyć przed radjowaniem na kange za pomocą itemów będących w grze. Zdarza się, że jedziesz kangą i zblokujesz się nawet na samej kandze spadając z góry na nią. Nawet przy -10hp da się zrajdować na kangę. Wystarczą 4/5 sekund żeby odpowiednio wpaść dlatego uważam, że -10 to za dużo przy przypadkowym spadaniu z kangi.
Dlatego ten plugin jak dla mnie ma mały sens, bo jadąc dzisiaj kangą spadłem z kangi zjeżdżając z górki i niestety umrałem.
-
Ale to tak czy siak, jak ktoś dobrze wyceluje to taki plugin i tak nie pomoże i nie do końca zniweluje rajdy na ''kangę'' @Filipino ma racje to troche głupie, bo jak ktoś jeździ kangą zaliczy upadek to po pierwsze odejmie i tak hp przez upadek + jeszcze ten plugin, bo nie zdążysz sie podnieść. Jakiś deley po wypadnięciu z pojazdu, by się przydał, chociaż wtedy ta pierwsza opcja, czyli turlanie się, którym mozna zrajdować bazę będzie bez sensu, bo po tych 2sekundach ktoś może być juz w srodku i stawać na nogi.
-
2
-
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Post bez like WYGRYWA
w Gry i zabawy
Opublikowano
xDDDDD