- 0
s1 Zmiany na s1
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.
Pytanie
ExeN
Witam piszę w sprawie zmian na s1.hw69.pl chciał bym przedstawić je w punktach poniżej
1. Zmiana dropu Deto i silników oraz kół na x2. Moim zdaniem umililo by to rozgrywkę ekipy chciały by więcej pvp car i nawet te mniejsze ekipy miały by szanse się po strzalać i po przejmować auta a co do Deto x2 pomogło by to w zrajdowaniu większych baz takich jak na jontach nawet na online ponieważ sam wiem że grając solo w 3 dzień wipe można mieć bazę na 40 cek bez żadnych dodatków
2. Wiem że to było już proponowane Ale zmiana betonu a raczej dodanie drewnianych betonów moim zdaniem dla przeciętnego gracza który ma 300 h i zaczyna grać i nie ogarnia gdzie są polany wapnia i łatwiej jest mu dropic drewno a co do większych mainow to to nic nie zmienia bo duże ekipy już w 2 dzi3n wapnia mają Maina a w skrzynce jeszcze 15 stackow wapnia a drewno zzostawiają na np, dachy od murów czy podwieszane garaże
3. Zmiana kitow dodanie /kit buduj który daje itemy na klite 2x2 i skrzynkę Żelazno /kit start który daje to co teraz oraz spodnie za 2 skóry co raczej nie jest problemem a daje satysfakcję ze mamy coś na start bluzę oraz buty i czapkę myślę że to dobry pomysł zwłaszcza że teraz jest spadek graczy i można to zauważyć że kiedyś na start wipe było czasem do 100 osób i przekraczało sloty na serwerze
4. Dodać więcej dropu staffu nie mówię o jakiś redkach Ale czasem jakis bolt czy ushanka sądzę że fajnie by było żeby na drop Deto z meteoru było 70% a na ceke 30% pomogło by to ekipom które zostały wysadzone w 1 2 dzień i wipe nie kończył by się w wtorek ponieważ ekipy by nie miały z kim realizować i próbowały by się odrobić i wysadzić przeciwników
Moim zdaniem więcej ludzi by przeszlo na no steam ponieważ każdy kto gra też w hu rtworlda na steam wie że nie ma praktycznie na czym grać ponieważ dużo serwerów się rozpada. Sam gram na steam 13 osobową ekipą i chcieliśmy sie przenieść dla tego proponuje zmiany gdyż mam 100% pewność że z gry był by większy Fun a przecież o to głównie chodzi a po za tym aktywnosc by wzrosła i przy okazji zarobki z serwera bo każdy wie że utrzymanie tego wszystkiego nie jest łatwe a chciał bym żeby HW69 nie rozpadło się ponieważ od tego zaczynałem i wiele temu serwerowi zawdzięczam a ze grałem tam 3k godzin to myślę że moje propozycje są słuszne.
Dziękuję za wszystkie komentarze pozytywne oraz te negatywne.
Wiem że jestem Nowy lecz proszę o udzielanie się w wątku
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.