Skocz do zawartości
  • 0

Zmiany na s1

ExeN

Pytanie

Witam piszę w sprawie zmian na s1.hw69.pl chciał bym przedstawić je w punktach poniżej 

1. Zmiana dropu Deto i silników oraz kół na x2. Moim zdaniem umililo by to rozgrywkę ekipy chciały by więcej pvp car i  nawet te mniejsze ekipy miały by szanse się po strzalać i po przejmować auta a co do Deto x2 pomogło by to w zrajdowaniu większych baz takich jak na jontach nawet na online ponieważ sam wiem że grając solo w 3 dzień wipe można mieć bazę na 40 cek bez żadnych dodatków 

2. Wiem że to było już proponowane Ale zmiana betonu a raczej dodanie drewnianych betonów moim zdaniem dla przeciętnego gracza który ma 300 h i zaczyna grać i nie  ogarnia gdzie są polany wapnia i łatwiej jest mu dropic drewno a co do większych mainow to to nic nie zmienia bo duże ekipy już w 2 dzi3n wapnia mają Maina a w skrzynce jeszcze 15 stackow wapnia a drewno zzostawiają na np, dachy od murów czy podwieszane garaże 

3. Zmiana kitow dodanie /kit buduj który daje itemy na klite 2x2 i skrzynkę Żelazno /kit start który daje to co teraz oraz spodnie za 2 skóry co raczej nie jest problemem a daje satysfakcję ze mamy coś na start bluzę oraz buty i czapkę myślę że to dobry pomysł zwłaszcza że teraz jest spadek graczy i można to zauważyć że kiedyś na start wipe było czasem do 100 osób i przekraczało sloty na serwerze 

4. Dodać więcej dropu staffu nie mówię o jakiś redkach Ale czasem jakis bolt  czy ushanka sądzę że fajnie by było żeby na drop Deto z meteoru było 70% a na ceke 30% pomogło by to ekipom  które zostały  wysadzone w 1 2 dzień i wipe nie kończył by się w wtorek ponieważ ekipy by nie miały z kim realizować i próbowały by się odrobić i wysadzić przeciwników 

Moim zdaniem więcej ludzi by przeszlo na  no steam ponieważ każdy kto gra też w hu rtworlda na steam wie że nie ma praktycznie na czym grać ponieważ dużo serwerów się rozpada. Sam gram na steam 13 osobową ekipą i chcieliśmy sie przenieść dla tego proponuje zmiany gdyż mam 100% pewność że z gry był by większy Fun a przecież o to głównie chodzi a po za tym aktywnosc by wzrosła i przy okazji zarobki z serwera bo każdy wie że utrzymanie tego wszystkiego nie jest łatwe a chciał bym żeby HW69 nie rozpadło się ponieważ od tego zaczynałem i wiele temu serwerowi zawdzięczam a ze grałem tam 3k godzin to myślę że moje propozycje są słuszne.  

Dziękuję za wszystkie komentarze pozytywne oraz te negatywne.

Wiem że jestem Nowy lecz proszę o udzielanie się w wątku 

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

S1 jest dobrze tak jak jest deto x2 serio kolega gra na s1 sam i jak poprzechodzi wszystkie hangary ma 20 deto a gra po 7-8h dziennie koło 30-40 deto ma w bazie  betony drewniany czyli już mody na s1 mody na s1 nie są mile widziane na tak niskim dropie wipe ma 7 dni ludzie kończą wipa po 5-6 dniach bo wszystko zrajdowane  Ja ci zaproponuje tak Zagraj 2-3 wipe i wtedy pisze o propozycjach silniki szybciej zdobędziesz z wraków lub z meteorytu 

8 minut temu, HabaBaba napisał:

S1 jest dobrze tak jak jest deto x2 serio kolega gra na s1 sam i jak poprzechodzi wszystkie hangary ma 20 deto a gra po 7-8h dziennie koło 30-40 deto ma w bazie  betony drewniany czyli już mody na s1 mody na s1 nie są mile widziane na tak niskim dropie wipe ma 7 dni ludzie kończą wipa po 5-6 dniach bo wszystko zrajdowane  Ja ci zaproponuje tak Zagraj 2-3 wipe i wtedy pisze o propozycjach silniki szybciej zdobędziesz z wraków lub z meteorytu 

No wiesz nie każdy na w grę gra 8h dzienie a nawet jak gra to bez sensu te 8 godzin stopić Deto zamiast się cieszyć z gry a jak by było x2 to przykładowo twój kolega mógł by 4 h dropic a 4 porajdowac po strzelać  a po 2 przeczytaj do konica bo nie chodzi mi o Jakies sufity czy filary co faktycznie dało by dużą przewagę ekipom większym  tylko o same podłogi a czemu to przeczytaj a po 3 jak 1 osoba ma 40 Deto w dzień to Ekipy do jontow nikt nie ma podjazdu od parunastu wipe a co do aut to jak na czacie będziesz pisał przez cały dzień kto pv car to może 3 4 osoby będą chciały resztą ekip woli zbudować garaż zamurowac je i jechać dopiero gdzies na rajd a po 2 zobacz ile teraz gra osob w 2 dzień wipe a ile kiedyś a po za tym jak się wyrażasz to o wszystkim a ni3 to co Ci się nie podoba ponieważ moim zdaniem kity powinny być zmienione ponieważ gracz który zaczyna ma 100 h nie poradzi sobie bez podstawowych itemow totemy czy młotka a bluzę i spodnie to jest 40 cos skóry 2 tokary a radość daje dużo przeciętnemu graczu ze ma jakieś ubranie na start a przez takie komenkomentarze w których krytkujesz tylko nie będzie wprowadzone nic 

26 minut temu, HabaBaba napisał:

A co do tego żebym zagrał 2 - 3 wipe to przegrałem tam 2k godzin i widać że serwerów przydały by się zmiany przynajmniej dla tego żeby zachęcić ludzi do gry na serwerze bo widać że ludzi gra co raz mniej na serwerze 

29 minut temu, HabaBaba napisał:

W końcu jesteś moderatorem przeczytaj uważnie i wypowiedź wypowiedz się o wszystkim Dziękuję.

• Właściciel

Na większość punktów można odpowiedzieć "ferie się skończyły". Działamy tutaj bez przerwy prawie dwa lata, tak więc Twoje życzenia i nadzieje co do istnienia też nie na miejscu. Propozycje tylko jakby tu tylko uprościć surwiwal i szybciej się nim znudzić. U nas prawie cały WIPE jest grywalny, na serwerach steamowych podczas tygodniowego wipe grasz 3-4 dni max.

Ad2. Mody na NS mocno utrudniają, mody z x5 masz na s4 + dużo więcej deto.

Ad3. Co ma jedno do drugiego szczególnie po ferjach?

Najważniejsze: To ile godzin grałeś u nas?

16 minut temu, HabaBaba napisał:

Kolego ja mówię o naszym serwerze S1 nie o jakimś innym u nas 70% to są gracze którzy grajo solo a nie w ekipach zagraj u nas na serwerze na s1 2-3 wipe i się przekonasz a później pisze nie potrzebne posty do zmiany s1

No i moim zdaniem Deto x2 kola betonu czy /kit buduj są dobrymi zmianami 70% gra solo z czego 40% To ludzie którzy mają 100h w tą grę i trzeba im pomagać się uczycuczyć w nią grać dając im coś na start a graczom z ekip większy Fun z rajdów na online bo na dropie x2 można sobie pozwolić na wysadzenie odro

4 minuty temu, !Dark! napisał:

Na większość punktów można odpowiedzieć "ferie się skończyły". Działamy tutaj bez przerwy prawie dwa lata, tak więc Twoje życzenia i nadzieje co do istnienia też nie na miejscu. Propozycje tylko jakby tu tylko uprościć surwiwal i szybciej się nim znudzić. U nas prawie cały WIPE jest grywalny, na serwerach steamowych podczas tygodniowego wipe grasz 3-4 dni max.

Grałem 3 k na nosteam i was ok 2 Ale nie sądzisz że osoby które grają solo te 70%... To są osoby które grają 1 2 h dziennie bo jest szkoła a nie chodzi mi o ferie Ale czasy kiedy była np ekipą Wolf i było na serwizerwie ponad 100 osób a po za tym na zerwie z kodami co mi z tego jak tam nikt nie gra prawie 

6 minut temu, HabaBaba napisał:

Jak byś prowadził takie zmiany jak napisałeś to będzie spadek ludzi na s1 jak mam 60+ tak będzie max 10-20

Nie bylo by spadku i Kiedy masz 60+ w pierwsze 3 h wipe ?

15 minut temu, !Dark! napisał:

A 4 jak wszyscy to solo gracze ?

2 minuty temu, HabaBaba napisał:

Ile grasz u nas a szczególnie na s1 ?

Teraz 2 3 h moim zdaniem nie ma sensu grania gdzie przyjemność z gry można zdobyć kupując rangę rozumiem że trzeba zarabiać Ale evip zobacz co dostaje a taki zwykły gracz wejdzie na serwer wpisze 1 kit start który da mu siekiere i kilof i musi AllAll2 dropic  z łukiem i wychowychodzi mu gość z pompo 2 h po wipe bo ma vipa gdyby było Jaki es kit buduj chociaż graczy by bylo 50% wiecej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...