Skocz do zawartości
  • 0

Zmiana dachów na s1 :>

Pepek32

Pytanie

Otóż zwracam się do was z propozycją dodania żelaznych dachów. :) Serwer nie jest trudny jeśli chodzi o deto/c4 więc to nie byłby aż taki problem dla graczy, a znakomicie polepszyłoby to

grę oraz fantazję budowniczych ;) Myślę, że to by była bardzo dobra opcja, która jeszcze bardziej zbliżyłaby graczy na serwer. Nie mówię tutaj o ścianach z np niebieskiego itp bo to byłaby przesada, ale żelazne sufity byłyby fenomenalne na s1 w stosunku do dropu. Prosiłbym przede wszystkim graczy o opinię pod tą propozycją czy chcieli by takie coś na serwerze. Jeśli będą słabe opinie od graczy prosze nawet nie brać pod uwage tego postu :)

12 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, kolego widzę, że w końcu ktoś ruszył ten temat jest jak najbardziej za żelaznymi sufitami, ponieważ już od  dawań mówiłem helperom i innym osobą o tym pomyśle, ponieważ sam na s1 aktywnie raduje i mogę powiedzieć że, że często baza od ścian na 15 c4 idzie na 5 od dachu np. więc kochana administracjo prosimy o rozważenie tego na poważnie i zrobić nam sufity z góry dziękuje za pomysł oraz szybką odpowiedź hansu.

31 minut temu, !Dark! napisał:

Tyle że łącznie z sufitami, byłyby wzmocnione niebieskie ściany.

A nie dałoby rady stworzyć lub znaleźć moda na same sufity? bo ściany niebieskie nie byłyby złe tylko by się na nie długo zbierało... Lekka przesada, a na pewno gdzieś w internecie są same pluginy do sufitów ;)

Sorki za spam ale dostałem info od negano, że jest jakiś plugin, którego panie kierowniku nie chciałeś wstawić w sensie filary żelazne itp. Może to właśnie byłoby dobre do s1 np od następnego wipu 

• Właściciel

@Pepek32 wiesz ciężko wstawiać jakieś śmieciowe mało znaczące pluginy na serwer, który jest od początku bez tylko po to, aby spora cześć osób miała problem z wejściem na taki serwer.

Filary żelazne? To w tej paczce razem ze statuetkami itd.? Może Pan @NeGaNo przypomni bo nie pamiętam takiej rozmowy.

Nie słyszałem o pluginie z samymi sufitami, gdzieś.. coś.. może źródło? Ścian nie trzeba by było budować skoro by były ale drogie, mimo to wiem, że zaraz zacznie się plaplapla.. o zwiększenie kolorków, bo drogo xD 

9 minut temu, !Dark! napisał:

@Pepek32 wiesz ciężko wstawiać jakieś śmieciowe mało znaczące pluginy na serwer, który jest od początku bez tylko po to, aby spora cześć osób miała problem z wejściem na taki serwer.

Filary żelazne? To w tej paczce razem ze statuetkami itd.? Może Pan @NeGaNo przypomni bo nie pamiętam takiej rozmowy.

Nie słyszałem o pluginie z samymi sufitami, gdzieś.. coś.. może źródło? Ścian nie trzeba by było budować skoro by były ale drogie, mimo to wiem, że zaraz zacznie się plaplapla.. o zwiększenie kolorków, bo drogo xD 

A więc zróbmy jeden wipe testowy z kolorowymi ścianami itp ;) zobaczymy jak ludzie to przyjmą bo z opinii widzę, że ludzie by chcieli coś takiego. Co ty na to? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...