Skocz do zawartości
  • 0

Stakowanie itemow

Simba

Pytanie

12 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
13 godzin temu, DeeJayMefju napisał:

serio to stakowanie to nic takiego dla was adminów a dla nas to jest sporo np przy budowie przy przenoszeniu itemów zbieraniu bo co chwile trzeba sie wracać tepać a teleportacja niestety troche trwa :/

No tak dla Was to sporo szczególnie przy wynoszeniu czyjejś bazy :D 

Według mnie stacki to bardzo dobry pomysł chociaż po 1000 bo później kązdy robi dużo skrzynek bo się nic nie mieści ja np na tym Wipe mam 3 skrzynki(żelazne) zielonego tak samo trzeba do owrongów zamiast jednej to trzeba kłaść z 4 
Ja dałbym na materiały po 1000. Owrongi/c4 10.Plus dodał jakieś Warpy i fajnie by było gdyby teleportacja trwała troszkę krócej tak z 2/3 minuty.(Nwm czy mogę pisać o propozycjach tutaj czy muszę zrobić nowy post jak tak to proszę napisać a zmienie) . 
KTO ZAA????

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...