Skocz do zawartości

Smutne papa :< !

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie ,a zarazem zegnam ;< . Troche ze smutkiem ,troszke z zalem. Dlaczego smutek?- ahh te miesiace przegrane tutaj z cala ekipa KEK !! Kilka wygranych wipe :) lecz za czasow kiedy rangi *vipowskie* nie odgrywaly szczegolnej roli na serwerze bo po prostu ich nie bylo xD no moze byl vip ze skromnym kitem , a dlaczego zal ??? Meine Got nie masz vipa nie istniejesz :D gralismy tu z przyjemnoscia ale kiedy szale zwyciestw i *dobrej* zabawy zaczely przechylac *piniondze* gra dla mnie i ekipy  stracila sens. I nie chodzi mi o to (zeby ktos sie czasem nie bulwersowal, a znajac zycie beda tacy xD) ze zazdroszcze komus ze ma vipa . Kurde twoja kasa(lub rodzicow xD) nie mnie decydowac co ty robisz , ale czy serio dobra rywalizacje widzicie tylko wtedy gdy wszystko przychodzi z latwizna  po wpisaniu jednej komendy ? nie lubicie o cos powalczyc natrudzic sie chociaz troszke jak kiedys ? I nie nie mam bolu d*py po prostu przykro mi ze w tym kierunku to wszystko idzie z reszta na kazdym serwie nie oszukujmy sie . Mialem jeszcze kiedys nadzieje ze powstanie serwer z malym dropem taki x2 gdzie bedzie tylko vip (no bo z czegos serwer utrzymywac sie musi) ale to taki skromny vip no i brak mozliwosci kupna c4 ... Z meteorkiem moze byc a deto lecace tylko z hangarow(procz tez meteoru) ahhh ta nadzieja *matka glupich* . Majac 24 lata lubie pograc sobie w hurta lecz na chwile obecna az mi sie odechciewa widzac to co jest, I mysle ze nie tylko ja mam takie zdanie o tym wszystkim ;) znalazlo by sie wieksze grono (tak mysle). Ale coz na chwile obecna zycze milej i owocnej gry ,o ile jest taka jeszcze mozliwa bo z taka iloscia vipow to wipe jeszcze troche co 4 dni bedzie musial byc bo na serwie zostana 2 wieksze ekipy ktore beda probowaly siebie zniszczyc xD . ELLOSZKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3 Pozdrawiam cieplutko wasz Pympol ! oraz najlepsza jak dla mnie ekipa KEK !!! <Ghoster Gjanko Derringer i Arab> <3

• Właściciel

Chcecie grać na stabilnych serwerach za które nie chcecie płacić. Jedno kosztem drugiego nie znajdziesz stabilnego serwera, możesz skakać z jednego na drugi co kilka tygodni - ok. Jedni mają czas, aby pograć inni pracują i mogą mieć to samo, gdy nie mogą poświęcić czasu. VIP to nie jest ranga w grze, VIP to jest osoba, która opłaca maszynę.

• Kierownik Hurtworld

Popieram Pympola.

Myślę, że...

Mógłby powstać jeden serwer nie posiadający żadnych rang.                                 

Pozostałe serwery niech zarabiają na siebie oraz na pozostałe.

W zamian za to, można wprowadzić symboliczne koszty typu wykup samych home, warp (bo wiadomo trzeba się utrzymać)

Łuki też mogą być, oraz inne pojedyńcze itemy. Np sam full staf, albo  sama kurtka, spodnie itp       

Ale na przykładzie s5.

Wipe trwa tam tak długo, że można spokojnie się wszystkiego dorobić samemu.

Gdyby nie brak wystarczającej liczby home (tylko 3) ja osobiście nie musiałabym wykupywać Vip. Jeżeli byłaby możliwość wykupu warp/home na pewno wybrałabym tylko tę opcje.

Nie mówię o usunięciu wszystkiego, ale pójścia na kompromis. To już nie pierwsza osoba, która ma zastrzeżenia do ilości itemów w kontach Vip. Zakup c4 mógłby całkowicie zniknąć.Bo kusi ;)

Jak w handlu powiem, "Klient nasz Pan".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...