Skocz do zawartości

[s7][legacy] Propozycja zmian

MichaLPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Kierownik Hurtworld

Ad 1.

Jestem na nie jeżeli chodzi o zwiększenie limitu budowy. Zwiększony to on może być na dropie powyżej x10/15 Ale nie na tak niskim.

Na s5 jest ten sam limit i wszyscy sobie radzą.

Ad 2

Drop z meteoru, zgadzam się, jest kiepski.

Ad 3

Ciężarówka co dwa tygodnie?

Jestem na tak.

Ad4

Stanowcze NIE!

Dużo ludzi odchodzi na inne serwerownie bo twierdzi, że nasza działa na zasadzie: kupujesz wygrywasz. A jeszcze jak damy możliwość szybszej teleportacji to już całkiem nie będzie zasady fair play . Dla mnie nie powinno być ich w ogóle. Zresztą Dark zna moje podejście do kont Vip itp.

Ad 5

Wystarczająco.

Ilość burka i tłuszczu została zmieniona dropi ładnie - uważam, że wystarczy. Sama zbierając potrafię uzbierać stak burka i kilka staków tłuszczu. Burek leci nawet po 8 szt a tłuszcz po 10.

na x1000? za łatwy serwer jak dla mojej ekipy x2 widać że też za łatwy. Zostaliśmy już sami i to z 1000 raz mamy baze w pi.... wielką ale mury trzeba dokończyć a limit.... Dark coś wie na ten temat widział moją baze mi limit nie na główną potrzebny tylko na mur. Ludzie grają w dużych ekipach i nie są w stanie zbudować tego co my we 3 pozdro

To niech dark zrobi x1000 ale z drope x2 hahahahhah

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...