Skocz do zawartości
  • -1

s1 drop 2 deto

TheBotzu

Pytanie

13 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem za. Grając w 8 osób nikt z nas nie lootuje hangarów bo to strata czasu. c4 mamy powiedzmy złozonych ok 150-200 więc to nie jest tak źle biorąc pod uwage że mainy są na ok 80. Jednak my bierzemy deto tylko z eventów, vipów i meteorytów których mniejsze ekipy nie mają szans zdobyć. Drop z hangarów jest beznadziejny i nie dotyczy to tylko deto. Ammo do pompy to też tragedia jak na x5.

Grając w 2 osoby i głównie lootując hangary mieliśmy problem ze znalezieniem 10 deto.

20 godzin temu, TheBotzu napisał:

Siemka, proponuje podnieść drop deto ze szt na 2 szt. Stoja same duze mainy ktorych nikt nie pika z powodu braku c4

20 godzin temu, Mashaa napisał:

Jestem za. Grając w 8 osób nikt z nas nie lootuje hangarów bo to strata czasu. c4 mamy powiedzmy złozonych ok 150-200 więc to nie jest tak źle biorąc pod uwage że mainy są na ok 80. Jednak my bierzemy deto tylko z eventów, vipów i meteorytów których mniejsze ekipy nie mają szans zdobyć. Drop z hangarów jest beznadziejny i nie dotyczy to tylko deto. Ammo do pompy to też tragedia jak na x5.

Grając w 2 osoby mieliśmy problem ze znalezieniem 10 deto.

20 godzin temu, TheBotzu napisał:

Siemka, proponuje podnieść drop deto ze szt na 2 szt. Stoja same duze mainy ktorych nikt nie pika z powodu braku c4

JESTEM ZAA

jestem za

To nie chodzi o to że nam za ciężko, tylko o to że na serwerze pod tym względem balans leży i kwiczy. Mając vipy 3h po wipe masz 50 c4/deto, nie mając vipów ciężko będzie mieć 50 deto w poniedziałek, a zwłaszcza grając w parę osób bardziej for fun niż jakiegoś tryharda. Poza vipami deto jest tylko w meteorach, a przy 100 osobach na serwerze mając naprawdę skillowy team (top 5 kd serwera) przejęcie meteoru nie jest takie proste.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...