- 0
s5 [Rozwiązane]Problem z komendą /stakes
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.
Pytanie
Kolba
Hi,
w godzinach popołudniowych uzupełniłem totemy za pomocą komendy /stakes fill. Parę minut temu zajrzałem do jednego z totemów, a tam jak widać na załączonym niżej screenshocie jest napisane, że autoryzacja zostanie anulowana za 24h mimo że jest 5/5 ilość bursztynu. Po wciśnięciu SHIFT + LPM na jakikolwiek przedmiot z ekwipunku (tak samo jak przykładowo mówiąc - przeniesienie itemu do skrzynki) automatycznie zmienia się na 5 dni.
Czy za te 24 godziny totemy stracą autoryzację czy jest to tylko kwestia "kosmetyczna"? Mam ponad 100 totemów, więc ręczne uzupełnianie raczej nie wchodzi w grę. Sytuacja powtarza się w każdym totemie.
[S5]
https://imgur.com/a/MjSfbqy
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.