- 1
itemv2 [Rozwiązane]Hurtworld V2 Problem połączenie z serwerem nie udane bądź crashuje gre
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.
Pytanie
Malczan
Witam, mam problem z Hurtworldem v2 gdy próbuje wejść na jakiś serwer to pokazuje mi komunikat (połączenie z serwerem nie udane bądź crashuje gre). Problem pojawił się od ostatniego dużego update wcześniej nie miałem takich problemów i łączyłem się normalnie z każdym serwerem jaki chciałem, mam oryginalną wersję gry. z wersja v1 nie mam żadnych problemów normalnie łączy mnie z serwerami.
Dotychczas podjąłem kroki:
- Wszystkie aktualizacje, sterowniki karty itd.
- Zmiana internetu na inny
- Próba odpalenia jako administrator
Nie wiem co jeszcze mógłbym sprawdzić, brakuje mi pomysłów nie znam się na tym tak dobrze.
Mam nadzieje ze ktoś będzie w stanie mi pomóc bądź doradzić jakie kroki podjąć z góry dzięki wszystkim za pomoc
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.