Skocz do zawartości

Reklama na YouTube // Stream

Milsty

Rekomendowane odpowiedzi

Siemanko,

Wczoraj wbiliśmy wraz z stream na wasz server x5, i jestem w szoku, że jeszcze tyle ludzi gra w hurtworld.

Postanowiliśmy odwiedzać was częściej, na pewno zawitamy dzisiaj, link do filmu jest on połączony z Rustem więc trzeba trochę przewinąć, głownie robię stream'y.

Razie w podeślę Steam id jak byś nie mógł mnie znaleźć.

Steam id: 76561198281922133

Na pewno się zobaczymy, ogółem szukamy jakiejś nie dużej ekipki, jeżeli jesteś zainteresowany zaproś na Steam albo napisz tu :)

https://steamcommunity.com/id/Rzachacz/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...