Skocz do zawartości
  • 2

[Przyjęte]Przeniesienie wipe na 01.05.2019r.

Markoo

Przeniesienie wipe na środę [ 01.05.2019 ].  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jesteś za przeniesieniem wipe na środę [ 01.05.2019 ] na serwerze s12 ?

Pytanie

Postanowiłem tutaj napisać, ponieważ chciałbym zrobić głosowanie w sprawie przeniesienia wipe na 01.05, ponieważ umożliwi to dużo więcej czasu na gre na nowym wipie. Wiem, że takie głosowanie było, lecz zostało odrzucone i postanowiłem zrobić nowe. Mam jeszcze pytanie. Mianowicie czy któryś z administratorów bądź moderatorów mógłby wrzucić to glosowanie gdzies, aby kazdy to zauważył?

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

28 minut temu, przemek3611 napisał:

po co robić taki sam post i głosowanie skoro poprzedni został odrzucony?

i to jeszcze jak w głosowaniu multikonta były jak Właściciel napisał

bez sensu

Nie jest bez sensu, w tym głosowaniu nie będą używane multikonta, a tamto głosowanie dlatego zostało odrzucone i przez to pewna część osób nie oddała głosu.

Moim zdaniem takie głosowanie powinno zostać przeprowadzone na serwerze, tutaj na forum znaczna większość osób nawet nie wejdzie w ten post.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...