Skocz do zawartości

[Przyjęte][Helper] Yuri

Yuri

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: Yuri
  • Nick w grze:  Yuri
  • Imię: Adrian
  • Wiek (min16) : 24
  • Mikrofon: pojemnościowy
  • Mutacja: tak
  • Znajomość regulaminu: 10/10
  • Znajomość gry: zacząłem gre niedawno, więc myśle że 6/10
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: każdy wolny dzień
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: tylko funkcje na TSie, posiadałem swoją sieć TSów, sieć MC
  • Coś o sobie:  Mam na imię Adrian, mam 24 lata i pochodzę z Łodzi. Zawodowo jestem Sushi Masterem w prestiżowej restauracji w Łodzi. Mam fetysz do noży, uwielbiam kolekcjonować noże, których używam w pracy, dlatego mam swoją kolekcję. Hobbystycznie lubię jeździć rowerem(wypady po +50km), jeździć na rolkach, pić. Jestem człowiekiem bez dużych uzależnień. Biegle programuje w PHP,C#, C++, ANSI C, Pascal, Lua, Java, Java Script, html, CSS, python. Posiadam projekt bota, który działa również u Was. Ogólnie ludzie myślą, że jestem lubiany, ale tak naprawdę nie mam znajomych i jestem wygadany w gębie, co mi dużo ułatwia w internecie. Kiedyś nawet byłem takim koksem, że miałem moda na tyralni na jakimś TSie, wyczytałem wtedy pełno hejtów w google i byłem dobry w stosowaniu ich. Ogólnie skłamałem, mam znajomych. Moim jedynym znajomym z reala jest Piotrek, właściciel Sieci hw69.pl, z którym czasami pije. Mam jeszcze znajomych w pracy, ale to nie ziomki.
  • Dlaczego ty: Może i nie gram długo w hw, ale ta gra mi się bardzo spodobała. Dużo nauczyli mnie Haba, psychol, l2p i sebo. Dlaczego chce być operatorem mimo pełnienia najwyższej funkcji na TS3, bo jestem SZEFEM TS? Jestem człowiekiem zdolnym, potrafię budować relacje w ekipie i uważam, że jestem dobrym szefem, jednak jeśli mam tworzyć sieć, chcę mieć możliwość decydowania i ulepszania tej sieci, a przede wszystkim nadzoru nad wszystkim. Z uwagi na to, ze jedna osoba może pełnić funkcję tylko w jednej sekcji, udałem się na urlop na TSie na czas rozpatrzenia mojego podania. Chciałbym, aby moje podanie zostało rozpatrzone rzetelnie i tak jakbym nie miał uprawnień na TS. W wypadku pozytywnego rozpatrzenia zrzeknę się funkcji na TSie, aby regulaminowi zdało się zadość.

Pozdrawiam
    Wasz NoLife
    Yuri

Jestem na TAK

Nie widze powodu żeby patrzeć na to z tej strony, że jeśli ktoś ma daną funkcje na tsie bądź forum to nie może złożyć podania na serwer, gdyż tacy ludzie są pomocni, zaufani i co najważniejsze ogarnięci.

Podanie ładnie napisane, jak wiadomo przyda sie każda para rąk, tym bardziej że jest opiekunów coraz mniej i trzeba to zmieniać.

Klient jest ogarnięty, nie zaniedbuje nigdy swoich funkcji więc w roli opiekuna również pewnie nie zawiedzie.

:)

16 godzin temu, PsYcHoL napisał:

Jestem na TAK

Nie widze powodu żeby patrzeć na to z tej strony, że jeśli ktoś ma daną funkcje na tsie bądź forum to nie może złożyć podania na serwer, gdyż tacy ludzie są pomocni, zaufani i co najważniejsze ogarnięci.

Podanie ładnie napisane, jak wiadomo przyda sie każda para rąk, tym bardziej że jest opiekunów coraz mniej i trzeba to zmieniać.

Klient jest ogarnięty, nie zaniedbuje nigdy swoich funkcji więc w roli opiekuna również pewnie nie zawiedzie.

:)

Na szczęście ja decyduje :)

Niestety wiesz jaką mam zasadę. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...