Skocz do zawartości

[Przyjęte][Helper] xeMooB

BooMexPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: BooMexPL
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: xeMooB / BooMex
  • SteamID: 76561198891455925
  • Klan/Ekipa w jakiej grasz:  PROR
  • Imię: Wojtek
  • Mikrofon: Tak
  • Mutacja: Po mutacji
  • Znajomość regulaminu: Regulamin znam dobrze. Co jakiś czas czytam przypominam sobie go ponownie.
  • Znajomość gry: Grę znam bardzo dobrze. Jedyny mankament to znajomość nazw miejscówek na mapie.
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Zwykle największą aktywność wykazuje w godzinach od południa do nocy, między 16:00 a 01:00.
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Nie
  • Coś o sobie: Interesuję się motocyklami, sportem, składaniem komputerów i "drobnym" majsterkowaniem. Wolny czas spędzam na amatorskim łowieniu ryb, a wieczorami spędzam czas przy komputerze grając w gry.
  • Dlaczego Ty: Jestem miły, energiczny, zabawny i pomocny. Szybko nawiązuje dobre kontakty i nie wywołuje sprzeczek z innymi graczami. Już jako gracz staram się pomagać innym przez co jestem lubiany przez sporo ludzi grających na hw69. Myślę, że szybko nawiązał bym dobry kontakt pomiędzy mną, administracją i innymi graczami.
  • !Dark! zmienił(a) tytuł na [Helper] xeMooB

Aktywność sprawdziłam i faktycznie w ostatnich dniach było jej całkiem sporo. Zauważyłam natomiast, że lubisz robić sobie "przerwy" od gry? Gdybyś miał helpera, to czy również pojawiałyby się takie "przerwy"? Co do logów, w ostatnim czasie nie wydawały mi się one rażące. Miałam możliwość wpaść w pewien dzień na s8 i zostałam "poratowana" młotkiem i chęcią pomocy ze strony tego gracza. Jak na ten czas jestem na tak i chętnie zobaczyłabym Cię w Administracji. :)

Przerwy, są spowodowane znudzeniem/"zrażeniem" się do gry. Gramy w niedużej ekipie (zwykle 2 osobowej). Każdy wipe wygląda podobnie, tzn. większa ekipa od nas ma przewagę (nie chodzi o ekipy 4 os tylko ponad) przez co zmniejsza się frajda z gry z powodu malej szansy na zdobycie rzeczy z meteoru, który nie oszukując się jest jednym z najważniejszych eventów na serwerze. Ponadto od pewnego czasu z ekipą mamy problem z wejściem na serwer od razu po wipe (część administracji kojarzy chyba ten problem bo zglaszam go systematycznie) co zwykle wiąże się z brakiem miejscówki na bazę i odpuszczeniem sobie wipe'a. Ale do rzeczy. Na stanowisku helpera takie przerwy zdarzały by się tylko przypadkach jakiegoś prywatnego wyjazdu (niezmiernie rzadko). A to, że dosyć sporo nowych osób potrzebuje pomocy wiązało by się z brakiem znudzenia grą, bo zawsze było by coś do roboty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...