Skocz do zawartości

[Przyjęte][Helper] Ochej

Ochej

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: Ochej
  • Nick w grze: Ochej
  • Imię:Krzysiek
  • Wiek (min16) :24
  • Mikrofon:Posiadam
  • Mutacja: Of course
  • Znajomość regulaminu:Tak
  • Znajomość gry:Bardzo duza 
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: w Tygodniu min 4 h dziennie ,w weekendy min 6 h
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję:Jeszcze nie ale na pewno sie sprawdze
  • Coś o sobie:NO toxic :P  Jestem pomocny i nie wyzywam graczy :P
  • Dlaczego ty: Bo jak nie ja to kto ? :P  Poswiecam duzo czasu na gre  . Lubie działac w zespole 
2 godziny temu, djmatuz napisał:

+ wiek

+ mutacja

Bardzo dobrze wyglądające cv ^^ jestem na tak

w grze potwierdzają sie twoje słowa. więc chciałbym cie widzieć w naszym zespole :)

Jestem na nie ponieważ to jest twój kolega i mogę się założyć że namówiłeś go żeby złożył podanie, na dodatek ma jednego posta w tym do rekrutacji, przypadek? nie sądzę.

Kolegów do nabicia głosów widzę że kilki masz @jankeswsh@djmatuz koledzy z gry i nie mów że nie bo siedzicie na ts i sobie gracie, a dodam że w ekipie nie może być więcej niż 2 opiekunów a znając was to i tak byś cie grali we 3 tak że nie nie i jeszcze raz nie.

Dnia 9.01.2017 o 22:21, DarkShander napisał:

Jestem na nie. Jest bardzo agresywny. Pierwszy raz go widze na forum. Nie spelni sie w roli opiekuna

Jest agresywny? opiekun nie może być agresywny. musi być spokojny i opanowany.

• Coś o sobie:NO toxic :P  Jestem pomocny i nie wyzywam graczy :P

W podaniu pisze co innego a gracze piszą co innego, ktoś w komentarzu pisał że obraża graczy na rajdach przez mikrofon (tylko że większość komentarzy została usunięta)

Wiec sory jestem na nie, aczkolwiek  podanie spoko, tylko jednak chyba zmyślone, gdyż gracze mają inne zdanie jak wspomniałem, a klient nasz pan ;>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...