Skocz do zawartości

[Przyjęte][Helper] Neyst

Neyst

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum:  Neyst
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: Neyst /  Neyst Key-drop.pl  /  Neyst hw69.pl 
  • SteamID76561198212050748
  • Imię Oliwier
  • Mikrofon
  • Mutacja
  • Znajomość regulaminu: 8/10
  • Znajomość gry: 8/10
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Serwerowi mogę poświęcać dziennie od dwóch do czterech godzin 
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Tak, pełniłem takową funkcję na serwerze s1 / s3 
  • Coś o sobie: Nazywam się Oliwier. Pochodzę z województwa Łódzkiego. Jestem osobą pomocną oraz spokojną. Moim głównym hobby jest granie w gry komputerowe.
  • Dlaczego TyJak już napisałem wyżej, jestem osobą pomocną oraz spokojną. Na serwerze spędzam dość dużo czasu i często widuje na czacie wielki bałagan, któremu chciałbym zapobiec. Myślę też, że przydała by się dodatkowa para rąk na Centrum Pomocy Hurtworld.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...