Skocz do zawartości

[Przyjęte][Helper] motorider

Motorider

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: motorider
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nasMotorider
  • SteamID76561198282711619
  • Imię: Bartek
  • Mikrofon: Posiadam
  • Mutacja: Po mutacji
  • Znajomość regulaminu: Regulamin jest mi znany :D
  • Znajomość gry: Grę znam w 100% gram od poczatku wyjścia gry :D
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Moge poświecić od 6 do 10 h gry codziennie w weekendy cos okolo 15h
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Tak pełniłem tka funkcję nie raz :D Miałem swój wlasny serwer oraz nie raz bylem adminem na innych serwerach :D więc myślę że sobie poradził bym.
  • Coś o sobieJestem Bartek mam 18 lat interesuje sie aktorstwem,pisaniem piosenek :D ,motocyklami,stawianiem serwerów,oczywiście hurtem :Djestem z województwa lubelskiego chodzę do technikum.
  • Dlaczego Ty: Dlaczego ja? Odpowiedz jest prosta chce pomóc serwerowni w prowadzeniu porzadku na serwerze :D spedzam naprawde na nim duzo czasu chetnie zaczne robic eventy ze swoich itemow by graczom sie gralo jak njlepiej na serwerze  :D Pozdrawiam i liczę na pozytywne rozpatrzenie podania :D
  • 2 tygodnie później...
1 godzinę temu, NieMogeTak napisał:

Zapraszamy na rekrutację w piątek o godzinie  18 - 20 jeśli Ci nie pasuje napisz mi na forum ;) Wrazie  jak by mnie nie było wejdź na centrum pomocy ktoś zawsze mnie zawoła :P

Dziękuję bardzo ale mam pytanko nie mógł bym dziś przejść rekrutacji bo wszystko się okaże jutro rano czy nie będę musial jechać na plan filmowy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...