Skocz do zawartości

[Przyjęte][Helper] Kampai

Kampai

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum: Kampai
Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: Kampai
Imię: Kacper
Mikrofon: Posiadam
Mutacja: Posiadam
Znajomość regulaminu: 9/10
Znajomość gry: Moja znajomość gry HurtWorld [ItemV2] jest 9/10, ale [ItemV1] jest słaba ponieważ większość moich godzin przegrałem na [ItemV2].
Czas jaki możesz poświecić serwerowi: 1h-5h Dziennie.
Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: W HurtWorld nie pełniłem takiej funkcji, ale w innych grach posiadałem takie funkcje.
Coś o sobie: Nazywam się Kacper, mieszkam w województwie Mazowieckim w radomiu. Posiadam już 16 wiosen. Interesuję się elektryką samochodową i lubię pograć Sobie w gry na komputerze. Jestem miłą i sympatyczną osobą, która lubi zapoznawać nowych ludzi. Sport, który uprawiam to tylko piłka nożna i siatkówka. 
Dlaczego ty: Moim zdaniem pogrywam sobie na waszym serwerze przy okazji lubię, żeby na czacie było bez przekleństw. Lubię pomagać ludziom, którzy własnie zaczynają grę z [ItemV2], a nawet którzy grają i jeszcze o czymś nie wiedzą. Sporo siedzę na serwerze/ts3 i bym dobrze pełnił funkcje helpera. Proszę o dobrze rozpatrzenie mojego Podania. Kampai
  • Kierownik Hurtworld

Zanim zaczną się komentarze, że konto na forum jest założone pod podanie, to już wyjaśniam. Kacpra poznałam przypadkiem, wbijając na serwer s11. Uważam, że jest bardzo miłą i sympatyczną osobą. Zaimponował mi znajomością gry i to ja poprosiłam by złożył podanie bo zazwyczaj z informacjami odnośnie ITV2 mamy problem.

Osobiście jestem na tak!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...