Skocz do zawartości

[Przyjęte][Helper] Kamillll

Kamillll

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum:  Kamillll
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas:  Kamillll
  • SteamID: 76561198261102942
  • Klan/Ekipa w jakiej grasz: BOR
  • Imię: Kamil
  • Mikrofon: Posiadam
  • Mutacja: Po mutacji
  • Znajomość regulaminu:  7/10- cały czas się uczę
  • Znajomość gry:  9/10
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Sądzę ze jest po powyżej 5h dziennie+ sporo gram też nocą.
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Niestety nie miałem takiej okazji
  • Coś o sobie: Cześć, mam na imię Kamil mam 20 lat i jestem z okolic Chełma, wielu graczy może mnie kojarzyć z S12 bo głównie tutaj pogrywam. Czas wolny najczęściej spędzam dobrze bawiąc się na serwerze. Jestem osobą kulturalną chociaż nie ukrywam, mogło zdarzyć mi się przekląć.
  • Dlaczego Ty: Tak jak wymieniłem wyżej aktywnie gram na serwerze i jestem osobą kulturalną, jest mały brak osób które pilnowały by porządku na S12. Mam dobry kontakt z innymi graczami, pomagam nowym graczom których spotkam będąc na serwerze, aktywnie wspomagam rozwój serwera kupując różne Vipy.  Pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedź, także życzę zdrowia wszystkim w tym ciężkim dla nas okresie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...