Skocz do zawartości

[Przyjęte][Helper] Holy$HIT

holyshit

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum: HolyShit    
Nick w grze: Holy$HIT
Imię: Andrzej
Mikrofon: Tak
Mutacja: Tak
Znajomość regulaminu: 9/10
Znajomość gry: 8/10
Czas jaki możesz poświecić serwerowi: godziny popołudniowe (ze względu na pracę), godziny nocne (gdy mam wolne) przynajmniej 7 razy w tygodniu po 6+ godzin
Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Nie
Coś o sobie: Jestem elektryk/informatyk z zawodu zajmuję się tworzeniem sieci logicznych niskoprądowych a także wysoko-prądowych do 1kv. Lubię gry w wolnym czasie (mam go sporo czasem)
jestem ogarnięty i zdyscyplinowany (łamacz języka) . A także posiadam poczucie humoru :) .
Dlaczego ty: Ponieważ niema żadnego nadzoru obecnie na tym serwerze , a przydało by się , nie pełniłem jeszcze tej funkcji ale szybko się ucze.
Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...