Skocz do zawartości

[Przyjęte][Helper] Erjest

'Erjest

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum:

Erjest 

Nick w grze: 
Erjest

Imię:
Paweł

Mikrofon:
Posiadam

Mutacja:
Dawno po

Znajomość regulaminu:
9/10

Znajomość gry:
9/10

Czas jaki możesz poświecić serwerowi:
6h w tygodniu, czas nieokreślony w weekendy

Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję:
Tak

Coś o sobie:
Nazywam się Paweł, mieszkam w Elblągu.  Interesuje się informatyką, i trochę grafiką.  Jestem osobą spokojną, znającą zasady moralne i etyczne. Myślę że dość ciężko mnie zdenerwować. Wszystkie powierzone mi zadania wykonuje powoli , starannie i sumiennie. Dodam także , że mam dystans do siebie oraz duże poczucie humoru. Jestem miłą, spokojną osobą. 

Dlaczego ty:
Jestem odpowiedzialną osobą która zawsze dopilnuje by był porządek. Chcę pomagać i angażować się w życie naszej sieci. Posiadam rangę administratora na serwerowym TS3, chciał bym się rozwijać. Jestem aktywną osobą,  zaglądam  kilkanaście razy dziennie na forum, ts3.  Jestem bezstronny, bezkonfliktowy, nie uznaję "kolesiostwa". Tak jak już wcześniej pisałem chcę się rozwijać. Jestem aktywny i mam dużo wolnego czasu. Więc myślę że bardzo dobrze się sprawdzę na tym stanowisku ;)

Pozdrawiam Serdecznie
Erjest
  • Kierownik TeamSpeak

Jestem na tak.

Mimo że to nie mój dział ale administrator ts3 sumiennie wykonuje swoje obowiązki i zawsze chętnie pomaga. Myślę, że da radę podzielić obowiązki związane z ts3 jak i hurtworld. Ale decyzja tutaj należy do administracji hurtworlda i Piotra zasady: "Kto ma range na przykładowo ts3 nie może mieć rangi w grze"

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...