Skocz do zawartości

[Przyjęte][Helper] chodu

Chodu

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum:  Chodu
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: chodu
  • SteamID76561198191756351
  • Klan/Ekipa w jakiej grasz:  Zależy kiedy ,przeważnie z 3-4 koleżkami.
  • Imię:  Jakub
  • Mikrofon: 10/10  
  • Mutacja:  Tak
  • Znajomość regulaminu:  Myślę ,że tym razem wystarczająco.
  • Znajomość gry:  Tyle spędzonego czasu w tej grze myślę ,że spokojnie pozwoli mi powiedzieć 10/10.
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi:  Nie ma co przesadzać lecz myślę ,że około 10-15 h tygodniowo, gram szczególnie w weekendy.
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Tak pełniłem ,nie tylko w tej grze.
  • Coś o sobie:  Na co dzień uczęszczam do technikum elektrycznego, mieszkam na Podlasiu. Jestem dociekliwą osobą ,spokojną jak i wrażliwą na graczy wspomagających się programami którymi nie powinni. Lubię sobie czasami pograć w gierki szczególnie survivalowe. Konto na forum założyłem dopiero teraz lecz konto na hw69.pl mam od 2017 roku.
  • Dlaczego Ty:  Pisałem już podanie jednak zostało odrzucone ze względu na słabą znajomość regulaminu. Aktywność myślę ,że mam na plus ,staram się jak najwięcej przebywać na serwerze w wolnych chwilach.Często pomagam graczom odpowiadając im na pytania ,sprawia mi to czystą przyjemność także, chętnie zwrócę uwagę na czat aby zapobiec wulgaryzmom jak i wyzywaniu się. Jestem osobą bezstonną także nie zwracam uwagi przy karaniu czy osoba jest mi znana czy nie. Nie miałem żadnych blokad na waszej serwerowni. Podanie piszę ponownie ze względu ,iż zależy mi na pomocy na serwerze jak i na randze. Liczę na pozytywną odpowiedz ,pozdro.
  • Chciałbym dodać jeszcze od siebie iż, regulaminu się poduczyłem ,daje sobie ostatnią szansę. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...