Skocz do zawartości

[Przyjęte][HELPER] -乡iwnl乡- Ixsse

Ixsee

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forumImxAdy
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas:  -乡iwnl乡- Ixsse hw69.pl
  • SteamID: 76561198236738242
  • Klan/Ekipa w jakiej grasz: shot
  • Imię: Adrian
  • Mikrofon: Tak
  • Mutacja: Tak
  • Znajomość regulaminu: Znam
  • Znajomość gry: 4.5/5
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: 3h+ (zazywczaj te "+")
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Tak, byłem st. Modem na tej serwerowni
  • Coś o sobie: (najlepiej około 5 zdań, tak żeby coś opisać, ale i nie przynudzać) Jestem zwykłym chłopakiem, który interesuje się grami komputerowymi, gram również w lola, gta. Chodze do technikum ekonomicznego, z charakteru jestem raczej spokojny i miły
  • Dlaczego Ty: Raczej nikt nie żywi do mnie urazy, nie posiadam na koncie żadnych blokad (czyt. Mute/Ban). Będę się starać egzekwować regulamin w miare moich mocy :D
  •  
  • Incognito zmienił(a) tytuł na [HELPER] -乡iwnl乡- Ixsse hw69.pl
  • Incognito odblokował(a) ten temat
  • Muuurio zmienił(a) tytuł na [Przyjęte][HELPER] -乡iwnl乡- Ixsse

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...