Skocz do zawartości

[Przyjęte][Helper] ♈ ▲ ♡ ✘ egZo ✘ ♡ ▲♈

eGzO

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum: eGzO
Nick w grze: ♈ ▲ ♡ ✘  egZo ✘ ♡  ▲♈
Imię: Kacper
Mikrofon: Działa/ Jest
Mutacja: Jest
Znajomość regulaminu: 8/10
Znajomość gry: 8/10
Czas jaki możesz poświecić serwerowi:  4/5 godz
Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Nie/ lecz miałem funkcje w innych grach jak Cs Go
Coś o sobie: Mam na imię Kacper zajmuje się informatyką lubię spędzać czas w ruchu, chodzi mi tutaj o jazdę na rowerze grę w piłkę itd.
Dlaczego ty: Na serwerze jestem prawie o każdej poże czy to jest noc czy poranek to i tak mam czas na wbicie na serwer. Umie zadbać o to żeby gracze mieli do sb szacunek.

Każdemu na codzień nie udaje się powstrzymać od użycia jakiegoś wulgaryzmu ty NieChce nie jesteś jakimś aniołkiem bo jakbyś nie miał helpera to byś na czacie używał takich słów non-stop. Więc jak uważasz że nie zasługuje na helpera s5 to po prostu wypowiedz się na tak lub na nie a nie odrazu się do innych doczepiasz. Tak jak mówie nie jesteś świety.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...