Skocz do zawartości
  • 0

Propozycja Zmiany Systemu Rajdów

OmG

Pytanie

Witam serdecznie , Wczorajszego dnia  zaskoczyło mnie coś , mianowicie... szykowaliśmy sie dwa dni na rajd  i gdy już go zaczeliśmy  Owa ekipa przez nas rajdowana  wpuściła do swego totemu  z 4 ekipy by bronić bazy przed zrajdowaniem ..Przez takie zachowanie graczy rajdy na Online  są nie możliwe... myślę ze to nie ma sensu by rajdować kogoś na Online i czerpać zabawy z rozgrywki ,,malo tego  wycofaliśmy sie by  ponownie za atakować inna ekipę, , Tam było o wiele gorzej bo został zawołany caly serwer praktycznie,Od jednego z graczy uslyszalem ja przyszedłem bo mnie zrajdowałeś ,,To troche śmieszne wsumie.., Mam pytanie Gdzie są na tej serwerowni granice zabawy ? czy teraz każdy musi się rajdować  na tak zwanego śpiocha ? mało tego bardzo bym prosił wyłączyć opcje młotka na rajdzie  bo pierwszy raz sie spotykam od wielu lat by na rajdzie można bylo używać młotka i to jeszcze na serwerze x5.. Kiedyś serwer s1 cieszył sie  Fajna sławą lecz teraz idzie w inna stronę ,,, prekekstem ludzi na te rajdy było to ze gramy  Masowo . lecz atakowaliśmy  w 6 osób, jeśli 6 osob online jest tlokiem i masówa , to ja podziekuje z moimi chlopakami  za grę tutaj ,, Wróciliśmy z sętymentu a tu taka niespodzianka , przepraszam na chwile obecna nie Opłaca sie tu grać i czerpać  Zabawy z Rajdów. nie przyszliśmy rajdować ludzi kiedy spią ,,  dziekuje 

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

8 godzin temu, Kostuch napisał:

Czemu na ten serwerowni ludzie zawsze płaczą o to ile osób jest w team ja grałem z ekipą w 30 na mypl I jakoś nikogo to nie ruszało I nikt nie płakał 

5 godzin temu, Mashaa napisał:

Bo tam każda ekipa poniżej 30 osób nie miała czego szukać.

+1 masha a ponadto weź człowieku pod uwagę ile jest ekip powyzej 8 osob na s1 bo ja widzalem 1 lub 2 teamy takie na caly serwer 

powiem ci nawet dlaczego tak jest przynajmniej ja na to tak patrze 

bo tutaj ludzie nie biegają spoceni oczywiscie poza wolfami ,takie wolfy gdzie widac ze maja przewage liczebna i materialna maja czelnosc plakac na forum bo im rajd nie wyszedl XD #12iq i mentalnosc 12 latka no ale wszyscy z ekipy wolf maja dowody osobiste to przeciez oznacza ze sa dorosili 😆😆😆

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...