- 0
-
Similar Content
-
By mlodyyeti
Mam oryginalnego hw chce wejsc na s6.hw69.pl i mi wywala gre mam mody pobrane nwm o co chodzi
-
By NormiPL
Podczas wbijania na serwer przy dołączaniu na serwer wywala mi hw co zrobić by tak się nie działo. Używam wersji legacy. Problem jest przy wchodzeniu na np hw69.pl s1
-
By Kiecol
Siema, co myślicie o dodaniu serwera x1? Ogólnie officiale są tylko infini na v1, także troche lipa, a żadnego społeczniaka nie widziałem x1, także grałbym chętnie, nie ukrywam.
-
By Mlodyinator
Mam pytanie, a odnośnie, nie było mnie dzisiaj w domu od godziny 14 a dostałem bana na 90dni, nie mam pojęcia czemu, ponieważ nawet nie byłem aktywny. (dodam tylko że nie mogę się skontaktować przez forum z żadnym administratorem)
-
By Mlodyinator
Witam!
Czy dałoby radę o reaktywację serwera x50 (ew. x100)? wydaje mi się że taki serwer mógłby zaistnieć, bo widzę co raz więcej nowych graczy, gdzie nie mają szans na serwerach typu x3,x5 czy chociażby x15 gdzie również są ekipy 4 osobowe, które godzine po wipe rajdują już cały serwer, taki świeży gracz w godzinę to nawet do hangarów nie dojdzie. owszem może to samo się stać na x50 (ew.x100), ale tam taki gracz osiągnie o wiele więcej. ~ Z poważaniem SSBuddy!
-
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
Mam pomysł dodania komendy /burza na serwery V1 ponieważ każdy się zgodzi że np deszcz,wichura są uciążliwe w niektórych sytuacjach
ale do tego miał by tylko dostęp helperzy/mod lub gracze z zakupioną rangą
<<<<<<<<<<<<<<<LIKE POG CHAMPY